Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
NOW Tyrosine 750 mg 90 kapslar

NOW Tyrosine 750 mg 90 kapslar

Finns i lager
295 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

L-Tyrosin är en villkorligt oundgänglig aminosyra som krävs för produktionen av signalsubstanserna dopamin, adrenalin och noradrenalin, samt för hudpigmentet melanin. Noradrenalin (norepinefrin) och adrenalin (epinefrin) är huvudaktörer i kroppens reaktion på akut stress och hjälper, tillsammans med dopamin, till att stödja ett positivt humör och mental vakenhet. Dessutom är L-Tyrosin särskilt viktigt för sköldkörtelns normala funktion.

Tyrosin är en essentiell aminosyra som spelar en betydande roll i kroppens neurokemi och fysiologi. Den är nödvändig för produktionen av flera viktiga signalsubstanser, inklusive dopamin, adrenalin och noradrenalin, vilka är avgörande för att reglera humör, stressrespons och mental vakenhet. Dopamin är kopplat till belöningssystemet och känslor av glädje, medan adrenalin och noradrenalin är involverade i kroppens svar på stress och ökad energi.

Dessutom är tyrosin en viktig komponent för produktionen av melanin, vilket ger färg åt huden och skyddar mot skadliga solstrålar.

Den farmaceutiska kvaliteten av L-Tyrosin är av yttersta vikt för att säkerställa effektiviteten och renheten i kosttillskott. Genom att tillhandahålla en högkvalitativ källa till L-Tyrosin kan produkter säkerställa att kroppen får de bästa förutsättningarna för att producera de neurotransmittorer och hormoner som behövs för optimalt välmående.

Produktfakta
Varumärke
EAN
733739001658
Förpackningsstorlek
90 st
Dosering & Användning
Ta 1 kapsel, 1-3 gånger per dag, helst mellan måltider. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel:
L-tyrosin 750 mg

Ingredienser: L-tyrosin (fri form), cellulosa (kapsel), rismjöl, vegetabilisk fettsyra, kiseldioxid.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 295 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?