Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
NOW Super Enzyme 180 kapslar

NOW Super Enzyme 180 kapslar

Finns i lager
745 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

NOW Super Enzymes är en omfattande blandning av enzymer som stödjer en hälsosam matsmältning. Formulerad med bromelain, oxgalla, pankreatin och papain, hjälper Super Enzymes till att optimera nedbrytningen av fett, kolhydrater och protein.

Super Enzymes är din pålitliga följeslagare för en smidigare matsmältningsupplevelse. Den möjliggör optimalt näringsupptag och underlättar för din kropp att dra nytta av varje måltid du intar.

Bromelain, utvunnet från ananas, är känt för sina förmågor att bryta ner proteiner och underlätta upptaget av aminosyror. Oxgalla hjälper till att emulgera fett och underlätta dess nedbrytning, medan pankreatin och papain är kraftfulla enzymer som effektivt bryter ned kolhydrater och proteiner för att underlätta matsmältningen.

Super Enzymes är särskilt fördelaktigt för personer som upplever besvär med matsmältningen eller har utmaningar med att smälta vissa livsmedel. Genom att optimera matsmältningen kan detta tillskott bidra med att minska obehag såsom uppblåsthet, gaser och buksmärta.

Produktfakta
Varumärke
EAN
733739029645
Förpackningsstorlek
180 st
Dosering & Användning
Ta 1 kapsel i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel:
Betain HCL 200 mg
Oxgallextrakt 100 mg
Papayapulver 45 mg
Pankreatin 11X tillför:
Amylas 37 000 USP-enheter 134 mg
Proteas 37 000 USP-enheter
Lipas 2 960 USP-enheter
Bromelain 40 mg
Syrastabilt proteas 10 mg
Papain 2 mg
Cellulas 0,1 mg

Ingredienser: Betain HCL, oxgallextrakt (min. 45 % totalt cholsyror, papayapulver, Pankreatin 11X Tillför: amylas, proteas, lipas, bromelain (från ananas) (120 GDU, syrastabilt proteas (aspergillopepsin) (50 SAPU), papain (från papaya) (100 000 FCC), cellulas (10 CU), mikrokristallin cellulosa, gelatin (kapsel), magnesiumstearat (vegetabilisk källa) och kiseldioxid. Innehåller sulfiter.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 745 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?