Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
NOW Magnesium 400 mg 180 vegkapslar
Vegan

NOW Magnesium 400 mg 180 vegkapslar

Finns i lager
329 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Magnesium är en viktig mineral som behöver intas via kosten eller via tillskott. Vi kan nämligen inte tillverka detta själva i kroppen. Magnesium behövs dagligen i ett stort antal processer i kroppen. Kroppen använder magnesium till mer än 300 olika enzymfunktioner och ett flertal metaboliska reaktioner. Bland annat behöver vi magnesium för en normal funktion av nervsystemet, musklerna och där även inräknat hjärtmuskeln. Magnensium är också bra för oss då den stödjer en normal elektrolytbalans och energiomsättning. Dessutom bidrar mineralet också till att bibehålla normal benstomme och tänder.
Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 1 kapsel dagligen. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Kosttillskottet bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten är endast för vuxna.Vid graviditet, amning, om du äter mediciner eller har medicinsk åkomma, konsultera med läkare innan intag. Förvaras utom räckhåll för barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (%DRI):
Magnesium 400 mg (107%)
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Magnesium (från magnesiumoxid, magnesiumcitrat och magnesiumaspartat), rismjöl, cellulosa (kapsel), kiseldioxid och stearin­syra (vegetabilisk källa).
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 329 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?