Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
NOW Maca 500 mg 100 vegkapslar
Vegan

NOW Maca 500 mg 100 vegkapslar

Finns i lager
199 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Maca kommer från två ord på det inhemska språket quechua. ’’Ma’’ betyder ’’odlad i bergen’’ och ’’ca’’ betyder ’’mat som stärker’’. Maca (Lepidium meyenii) odlas på höga höjder, från 3500 till 4500 meter i Anderna i centrala Peru. Det har traditionellt använts i århundraden som en matkälla. Macaroten kallas ibland för Amazonas ginseng, eller peruansk ginseng.

Vitamin C, E och flera B-vitaminer samt mineraler som järn, mangan, kalcium, selen och jod är bara några av alla näringsämnen som macaroten innehåller. Den är också full med fibrer och höga halter aminosyror.

NOW Foods macakapslar går att öppna så att pulvret inuti kapseln även kan strös över mat eller tillsättas i vätska exempelvis vatten eller smoothie. Vissa använder den också som ingrediens i müsli, bakverk eller i energibars. NOW Foods testar alltid sin maca i eget laboratorium samt i tredjepartslaboratorium för att säkerhetsställa högsta möjliga kvalitet. NOW foods Maca kommer i en vegansk kapsel och är också halal, kosher och GMO-fri.

Produktfakta
Varumärke
EAN
733739047212
Förpackningsstorlek
100 st
Dosering & Användning
Tag 1 kapsel, 1 till 3 gånger dagligen. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Kosttillskottet bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten är endast för vuxna. Vid graviditet, amning eller medicinsk åkomma, konsultera med läkare innan intag. Förvaras utom räckhåll för barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel:
Maca 500 mg

Ingredienser: Maca (Lepidium meyenii) (rot), hypromellos (cellulosakapsel) och magnesiumstearat (vegetabilisk).
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 199 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?