Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
NOW GABA 500 mg 100 vegkapslar
Vegan

NOW GABA 500 mg 100 vegkapslar

Finns i lager
295 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
GABA står för gamma-amino-smörsyra som finns naturligt både i kroppen och i mat. Det är den vanligaste hämmande signalsubstansen som hjälper nervsystemet se till att information går till rätt plats i hjärnan. Vid sömnbrist, dålig kost och när vi är stressade kan mängden GABA minska i kroppen och vi kan då behöva ett tillskott.
Produktfakta
Varumärke
EAN
733739000873
Förpackningsstorlek
100 st
Dosering & Användning
Tag 1 kapsel, 2 till 3 gånger dagligen efter behov, helst med vatten eller juice på fastande mage. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Kosttillskottet bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten är endast för vuxna. Vid graviditet, amning eller medicinsk åkomma, konsultera med läkare innan intag. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (%DRI):
Vitamin B6 2 mg (143%)
GABA 500 mg
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Vitamin B6 (från pyridoxin HCl), GABA (gamma-aminobutansyra), cellulosa (kapsel), rismjöl, kiseldioxid och magnesiumstearat (vegetabilisk).
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 295 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?