Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
NOW Activated Charcoal 200 kapslar

NOW Activated Charcoal 200 kapslar

Finns i lager
345 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Aktivt kolpulver är tillverkat av kokosnötskal och har traditionellt använts för att stödja en hälsosam matsmältningsfunktion. Dess porösa struktur ger den förmågan att attrahera och fånga toxiner som vanligtvis finns i mag-tarmkanalen och föra ut dem ur kroppen. Aktivt kol kan även hjälpa till att lindra obehagliga gaser och uppblåsthet som orsakas av gasbildande livsmedel.

Aktivt kol, ett naturligt hälsotillskott med anor från antikens tid, har fortsatt att imponera med sina förmågor att stödja vår hälsa. Det används ibland på sjukhus vid förgiftningar för att absorbera gifter. Aktivt kol kan också främja sunda hudförhållanden. Genom att bidra till att rena kroppen från toxiner kan aktivt kol också främja en sundare och klarare hud. Det kan vara till nytta för personer med akne eller andra hudproblem. Aktivt kol kan absorbera skadliga ämnen i munnen och halsen och på så sätt minska dålig andedräkt och främja en god munhälsa.

Produktfakta
Varumärke
EAN
733739029157
Förpackningsstorlek
200 ml
Dosering & Användning
Ta vid behov 1-2 kapslar dagligen på fastande mage eller mellan måltider tillsammans med minst 2,5 dl vatten. Får ej användas kontinuerligt i mer än en vecka. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 2 kapslar:
Aktivt kolpulver 560 mg

Ingredienser: Aktivt kolpulver (trä), hypromellos (cellulosakapsel), mikrokristallin cellulosa och vegetabilisk fettsyra.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 345 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?