Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
Nordbo PreFlora 60 kapslar

Nordbo PreFlora 60 kapslar

Finns i lager
162 kr
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
NORDBO PreFlora innehåller fem prebiotiska fibrer som håller igång magen och fungerar som föda åt de goda bakterierna i tarmen. PreFlora är en fiberblandning av arabinoogalatktan, inulin, fruktooligosackarid, resistent stärkelse och pektin, som samtliga bidrar till en god maghälsa och gynnsam miljö för mjölksyrabakterier. Produkten fungerar utmärkt som komplement till LactiTotal eller LactiKvinna. NORDBO PreFlora tillverkas i Sverige och är certifierad med I’m Vegan av Djurens Rätt.
Varumärke
EAN
7350076867285
Förpackningsstorlek
60 st
Dosering & Användning 1-2 kapslar per dag. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur, utom räckhåll för barn och ej i direkt solljus.
Innehåll

Ingredienser: Resistaid TM (arabinogalactan från lärkträd) , Inulin (cikoria, resistent stärkelse (majs), pektin (sockerbeta), FOS (fruktooligosackarider), klumpförebyggande medel (risextrakt), vegetabilisk kapsel (hydroxypropylcellulosa).

Innehåll per 1 kapsel (%DRI):
Arabinogalactan 150 mg (*) 
Inulin 125 mg (*)
Resistent stärkelse 125 mg (*) 
Pektin 125 mg (*)
FOS 125 mg (*)
*Dagligt referensintag ej fastställt

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 121,50 kr