Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

NONIQUE

NONIQUEs produkter är helt ekologiska och veganska och namnet är hämtat från den exklusiva nonifrukten som är en superfrukt fullproppad av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Alla produkter innehåller även Aloe Vera och är dermatologiskt testade. De är helt vegetabiliska och fria från parabener, palmolja, paraffin och silikon.

Tillsammans med näringsrika, ekologiska kallpressade fruktoljor tillför produkterna nödvändiga vitaminer, proteiner, fettsyror och antioxidanter till din hud.

De fräscha fruktdofterna kommer från ekologiska och eteriska oljor. Så låt din hud få uppleva hur superfrukterna återfuktar och vårdar din hud på ett helt naturligt sätt - resultatet är enastående!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
0 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre

Vegan- & EKO-produkter till kropp och knopp från NONIQUE

Nonique Intensive Hand Cream är en intensivt vårdande handkräm med ekologisk ingredienser av nonifrukt, aloe vera, olivolja och avokadoolja. En handkräm som ger näring åt mycket torra händer och har en behaglig doft av oliv och aloe vera. 

Nonique Intensive 24 h Face Cream är en intensivt återfuktande ansiktskräm för torr hud. Krämen innehåller en blandning av närande ekologiska oljor såsom olivolja, avokadoolja och mandelolja som tillför torr hud fukt i upp till 24 timmar. 

Nonique Intensive Moisturizing Shampoo är berikat med olivolja och avokadoolja för att ge extra mycket fukt och näring till torrt, skadat eller frizzigt hår. Ett fantastiskt schampo som återställer och bibehåller fuktbalansen i hår och hårbotten med en friskt örtig doft. Nonique Intensive Moisturizing Conditioner är ett hårbalsam för torrt och trött hår och för hår med lite grövre hårstruktur. Innehåller olivolja och avokadoolja som gör håret mjukt och följsamt. 


Ekologisk och vegansk ögonkräm från NONIQUE

Nonique Extreme Energy Eye Cream innehåller nonifrukt, aloe vera, grapefrukt, guarana och ger en härligt återfuktande känsla och nytt liv åt den ömtåliga huden runt ögonen och motverkar mörka ringar och påsighet. Nonique Anti-Aging Eye Cream passar torr, mogen och känslig hud och har en doft av hallon och granatäpple. Båda ögonkrämerna är veganska och ekologiskt certifierad enligt NATRUE.