Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

NJIE

Hälsa är ingen trend - hälsa är en livsstil! NJIE:s proteinberikade mellanmål, funktionella drycker och kosttillskott är till för dig med en aktiv fritid. 

NJIE grundades av MMA-legenden Assan Njie, med SM-titlar, som nu även tagit sitt varumärke till den absoluta svensktoppen.

NJIE ställer höga krav gällande kvalitet, ursprungsmärkning och miljöhantering. Allt för att försäkra sig om att smak, innehåll och tillverkningsprocesser håller högsta nivå.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
3 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
bars
bars 3
Visa alla
Visa färre

Välsmakande proteinshakes från NJIE

NJIE:s fylliga milkshakes med god eftersmak har en mild sötma helt utan tillsatt socker. Det är laktosfri och innehåller hela 20 gram protein per flaska. Perfekt som mellanmål eller som en efter-träningsprodukt. Finns i flera goda smaker som Vit choklad & hallon, Choklad och Jordgubb. Smakar lika bra kall som rumstempererad.


ProPud Proteinbars från NJIE

ProPud Protein Bar är en utsökt proteinberikad bar i flera goda smaker som påminner om klassiska bakverk. En proteinbar innehåller 200 kalorier och 20 gram protein, helt utan tillsatt socker. Ät som ett gott och proteinrikt mellanmål eller efter träningen. Fungerar perfekt som efterrätt eller tilltugg till kaffet.