Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
NIVEA Creme 75 ml

NIVEA Creme 75 ml

Finns i lager
25 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

•Intensivt vårdande

•Mjukgörande kräm

•Perfekt för daglig användning

NIVEA Creme är vår mest ikoniska produkt som efter 100 år fortfarande är en vinnare för många. Produkten är perfekt för hela kroppen och används med fördel på till exempel armbågar, knän, händer och ansikte – och passar både vuxna och barn. Formulan är berikad med Eucerit®, panthenol och glycerin som ger huden allt den behöver för att hålla sig mjuk och len.

NIVEA Creme är den blåa burken som du kan lita på. Med sin välkända krämiga konsistens, populära doft och rika formula har den skyddat varje hudtyp, i alla åldrar och för varje tillfälle i över 100 år. Testa vår NIVEA Creme – dela den med hela familjen.

Utmärkt för daglig användning när din hud behöver omvårdnad. Återfuktar och skyddar huden omedelbart. Dermatologiskt testad.

Produktfakta
Dosering & Användning
Applicera dagligen på hela kroppen. Återapplicera på extra torra områden. Undvik kontakt med ögonen. Återvinn som metallförpackning.
Innehåll
Aqua,Paraffinum Liquidum,Cera Microcristallina,Glycerin,Lanolin Alcohol (Eucerit®),Paraffin,Panthenol,Magnesium Sulfate,Decyl Oleate,Octyldodecanol,Aluminum Stearates,Citric Acid,Magnesium Stearate,Limonene,Geraniol,Hydroxycitronellal,Linalool,Citronellol,Benzyl Benzoate,Cinnamyl Alcohol,Parfum
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?