Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

NiQuitin


Sluta röka med hjälp av NiQuitin! Här hittar du rökavvänjade produkter från NiQuitin i form av tuggummi med smak av mentol, sugtabletter med mintsmak eller depåplåster som sitter på plats under hela dagen.

Niquitin är ett väldokumenterat receptfritt läkemedel som fördubblar dina chanser till ett rökfritt liv. Som alla nikotinläkemedel har NiQuitin 18-årsgräns. I bipacksedeln hittar du information om eventuella biverkningar och hur du använder läkemedlet.  

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
9 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 1
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
nikotin sugtablett
nikotinplåster
nikotintuggummi
nikotin sugtablett 3
nikotinplåster 4
nikotintuggummi 2
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
sugtablett
sugtablett 2
Visa alla
Visa färre

Sluta röka med nikotinersättningsmedel från NiQuitin

NiQuitin hjälper mot abstinensbesvär, vilket fördubblar dina chanser att sluta röka. Nikotinersättningsmedlet (som du kan ta i form av sugtablett, plåster eller tuggummi) är hälsosammare än nikotinet som du får i dig från cigaretterna då du inte får i dig de andra skadliga ämnena från cigaretten. Dessutom så frigörs nikotinläkemedel långsammare i kroppen, och innehåller mindre nikotin än cigaretter.

NiQuitin dosering

När du sedan varit rökfri ett tag kan du långsamt börja minska dosen med nikotinläkemedel, för att sedan sluta helt. Hur doseringen ser ut för just dig och hur snabbt du ska trappa ner beror på hur mycket du röker idag, och vilken typ av nikotinersättningsmedel du väljer. Läs därför bipacksedeln noggrant för bäst doseringsschema.

NiQuitin – eventuella biverkningar

Vanligaste biverkningen är mild hudreaktion, så som klåda och utslag, där plåstret har suttit (för den som använder depåplåster. Det har också rapporterat om sömnstörningar, livliga drömmar, illamående, yrsel och huvudvärk. Läs bipacksedeln för att också läsa om mindre vanliga biverkningar. Och kom ihåg att många av biverkningarna också kan bero på att du slutar röka.