Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Niche Beauty Lab Zitproof Multi ZitsPatches 10 st
  • Niche Beauty Lab Zitproof Multi ZitsPatches 10 st
  • Niche Beauty Lab Zitproof Multi ZitsPatches 10 st
  • Niche Beauty Lab Zitproof Multi ZitsPatches 10 st
  • Niche Beauty Lab Zitproof Multi ZitsPatches 10 st
  • Niche Beauty Lab Zitproof Multi ZitsPatches 10 st
Vegan

Niche Beauty Lab Zitproof Multi ZitsPatches 10 st

Finns i lager
169 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Lider du av utbrott och ett enda plåster är inte tillräckligt för dig? Då har vi den perfekta lösningen: Zitproof® Multizits, ett hydrokolloidplåster i XL-storlek som är perfekt för behandling av stora ansiktsområden som kinder, haka och panna.

Acnemys hydrokolloidplåster fungerar som ett skyddande lager som hjälper till att absorbera olja och smuts från finnen, samtidigt som de skyddar blemmor och påskyndar läkningsprocessen. Dessutom hjälper de till att undvika frestelsen att röra vid den och förvärra dess tillstånd.

Hur fungerar Zitproof® Multizits? Basen med hydrokolloidteknik skapar en miljö som ger optimala förutsättningar för att påskynda läkning och absorbera orenheter. Dessutom har vi tillsatt salicylsyra och Tea tree i varje plåster för att förhindra uppkomsten av nya finnar och hjälpa till att dämpa rodnad och svullnad.

Placera ett plåster på det drabbade området på ren, torr hud och låt det sitta på i 6 till 8 timmar eller under natten. När plåstret blir vitt eller ogenomskinligt är det dags att ta bort den.

Produktfakta
Varumärke
EAN
8436585435005
Förpackningsstorlek
10 st
Dosering & Användning
"1. Rengör det område som ska behandlas med en ansiktsrengöring och torka huden torr med en handduk. 2. Ta ut plåstret ur förpackningen och applicera på det område som ska behandlas. 3. För att maximera effekten av plåstret, låt det sitta på i 6 till 8 timmar eller under natten. 4. Efter denna tid tar du bort plåstret och rengör området. "
Innehåll
Styrene/isoprene Copolymer, Hydrogenated Poly (C6-20 Olefin), Cellulose Gum, Polyisobutene, Salicylic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid *Thanks to our constant commitment to innovation and the availability of raw materials due to the current situation, slight modifications may occur in the percentages and/or nomenclature of ingredients and as a consequence, INCIs may vary according to the manufacturing batch. However, the quality, effectiveness and performance of the product are reviewed at each manufacture, as part of our commitment to high quality cosmetics. The most recent and updated version of the ingredient list will always be on the product packaging. Styren/isopren-sampolymer, hydrogenerad poly (C6-20 olefin), cellulosagummi, polyisobuten, salicylsyra, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) bladolja, asiaticoside, madecassic acid, asiatic acid *Tack vare vårt ständiga engagemang för innovation och tillgången på råvaror på grund av den aktuella situationen kan små ändringar förekomma i procentandelarna och/eller nomenklaturen för ingredienser och som en konsekvens kan INCI variera beroende på tillverkningssats. Produktens kvalitet, effektivitet och prestanda granskas dock vid varje tillverkningstillfälle, som en del av vårt åtagande att tillhandahålla kosmetika av hög kvalitet. Den senaste och uppdaterade versionen av ingrediensförteckningen finns alltid på produktförpackningen.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 169 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?