Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Nexa

Nexa

Nexa ger dig ett tryggt och smart hem! De har produkter för hela hemmet som gör vardagen både säkrare och enklare. Deras rörelsevakt, vattenlarm, gasvarnare, brandlarm och första hjälpen ser till att du kan leva tryggt, bekvämt och säkert! Här hittar du fler produkter för hemmet från Nexa!

kra och trygga hem med Nexa

Nexa erbjuder det allra mesta inom hemautomation och säkerhet för hemmet. Deras produkter finns idag i miljoner hem runt om i de nordiska länderna och bidrar till en säkrare och mer bekväm vardag. Huvudkontoret ligger i Göteborg och har gjort sedan starten 1997.

Visionen hos Nexa är tydlig och har varit från början. De ska ligga i framkant av utvecklingen och erbjuda allt för det trygga och smarta hemmet. Det är också denna vision som gör att de jobbar hårt för att erbjuda det bästa möjliga för sina kunder. I sitt sortiment finns ett stort utbud för den som vill göra själv och lika mycket för den som vill köpa färdiga lösningar.

Med Nexa kan du själv bygga ihop ditt perfekta hem eller köpa färdiga paket. Välj bland smarta vattenlarm, brandvarnare, fjärrströmbrytare, rörelsevakter och dörrklockor till ditt hem. Du kan enkelt hålla koll på vad som händer i hemmet och på tomten och bli meddelad så fort något händer.

Du kan också styra belysningen via telefonen och se vem som är vid ytterdörren. Med deras smarta lösningar kan du dessutom förenkla vardagens sysslor som kaffekokning, väckning och veta när barnen kommer hem efter skolan. Bättre koll, ökad säkerhet och mer flyt i vardagen helt enkelt!

kerhet med stil från Nexa

Produkterna från Nexa är faktiskt inte bara smarta – de har dessutom en riktigt snygg design! Vanligtvis är kanske brandfilten inte den prylen i hemmet med snyggast design. Kanske får den till och med bo i ett skåp, bara för att den inte passar i hemmet. Däremot är den desto svårare att nå när olyckan väl är framme.

Nexa såg en lösning på det här och gjorde helt enkelt en snygg brandfilt. Den är en del av Nexa Design Line, en samling produkter med stilren och diskret design. Även den här trådlösa brandvarnaren är snygg och stilren för att passa in i hemmet. Säkerhet behöver inte vara fult - det kan till och med vara en inredningsdetalj!

Nexa har också en klassisk första hjälpen-väska, som en självklar del i ett säkert hem. Den finns som en liten väska med 38 delar och en större med 62 delar. De innehåller det allra mesta som kan behövas om olyckan är framme. Precis som brandfilten och brandsläckaren gör den bäst nytta om den är nära tillhands!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
8 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
första hjälpen kit
praktiska hjälpmedel
första hjälpen kit 2
praktiska hjälpmedel 6
Visa alla
Visa färre