Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Nestlé

Nestlé är känt världen över för det allra mesta inom livsmedel och näring. Deras fokus ligger på näringsrika produkter för att bidra med all den näring som barn och vuxna behöver. Här hittar du produkter från Nestlé som katrinplommonjuice mot förstoppning, näringsdryck och modersmjölksersättning.

Rätt näring för stora och små från Nestlé

Nestlé har länge arbetat med att erbjuda färdiga drycker och pulver som tillgodoser våra behov av näring. De har till exempel flera typer av mjölkersättning och har bidragit med näringsdrycker till många katastrofer. Produkterna är utformade efter våra mänskliga behov och innehåller all den näring vi behöver för att må bra. Det bästa är såklart en balanserad och varierad kost.

Mjölkersättning för spädbarn och barn

För små barn och spädbarn finns näringsrika drycker i form av modersmjölkersättning, välling och näringsdryck. Mjölkersättningen Althéra är till exempel speciellt utformad för spädbarn som är allergiska mot mjölkprotein.

Mjölkproteinallergi märks snabbt hos spädbarn och är mycket besvärligt. Det gör att de inte kan tillgodose all näring de behöver från modersmjölken. Därför kan de behöva en modersmjölksersättning för att få i sig de viktiga näringsämnena. Med rätt näring kan kroppen och immunförsvaret utvecklas korrekt.

Näringsrika drycker för vuxna och äldre

Nestlé har också flera produkter för vuxna och äldre. Efter operationer är det viktigt att få i sig komplett näring för att kroppen ska läka och återhämta sig. Det kan dock vara svår att få i sig mat efter en operation, speciellt om du opererat magen. Även äldre kan ha svårt att få i sig tillräckligt med mat och riskerar därmed näringsbrist.

För äldre och vuxna finns speciella näringsdrycker från Nestlé. De innehåller en balanserad mix av protein, kolhydrater och fett samt alla nödvändiga vitaminer och mineraler. Det gör att kroppen kan ta tillvara på näring och energi, läka och bygga upp sig igen.

Behandla förstoppning med Nestlé

Förutom näringsrika drycker har Nestlé också ett stort utbud av naturliga produkter mot vanliga besvär. Förstoppning drabbar många och de allra flesta har någon gång i livet varit förstoppad. Testa då lite katrinplommonjuice för att få fart på magen igen. Katrinplommon är sedan länge ett naturligt och enkelt sätt att behandla förstoppning. Katrinplommonjuicen från Nestlé är gjord av koncentrerat, smakar gott och är lätt att återförsluta.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
2 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
barnmat
förstoppning
barnmat 1
förstoppning 1
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
pulver
pulver 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
glutenfri
utan tillsatt socker
glutenfri 1
utan tillsatt socker 1
Visa alla
Visa färre