Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Naturens Apotek Tranbärskapslar 90 st
Vegan

Naturens Apotek Tranbärskapslar 90 st

Finns i lager
179 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Tranbär har använts sedan urminnes tider och de röda bären innehåller naturliga ämnen som är välkända för att bland annat förebygga och lindra urinvägsinfektion.
Orsaken till UVI är bakterier som tränger upp via urinröret och får fäste på urinblåsans slemhinnor. Tranbär innehåller proantocyanidiner, vilket är ett ämne som gör det svårare för bakterierna att få fäste på slemhinnans epitelceller och på så vis förhindrar en del av bakterietillväxten.

Förebyggande behandling med tranbär kan pågå under längre perioder utan risk för biverkningar.
Vid användning av blodförtunnande medicin bör man konsultera en läkare eftersom tranbär har en milt blodförtunnande effekt.

Tranbär i kapselform är ett bra alternativ för den som är på resande fot.

Vid framställning av 1 kg tranbärsextrakt används 25 kg färska tranbär.
En kapsel innehåller 12,5 g färska tranbär.

Innehåller inga animaliska råvaror. 

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350020130038
Förpackningsstorlek
90 st
Dosering & Användning
1-2 kapslar dagligen tillsammans med ett glas vatten. Rekommenderad dosering bör inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad och allsidig kost. Tips! Det går utmärkt att öppna kapslarna och strö innehållet i t ex yoghurt, fil eller gröt. Förvaras torrt i rumstemperatur och ej i direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för barn.
Innehåll

Koncentrerat tranbärspulver (Vaccinium macrocarpon), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, trikalciumfosfat, magnesiumsalter av fettsyror). Kapselskal vegetabiliskt (hydroxipropylmetylcellulosa).

Innehåll per 1 kapsel:
Energi 8,43 kJ / 2,02 kcal
Fett 0,01 g
varav mättat fett 0 g
Kolhydrater 0,49 g
varav sockerarter 0,02 g 
Protein 0 g
Salt 0 g

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 179 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?