Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Naturens Apotek Rosenrot 90 tabletter

Naturens Apotek Rosenrot 90 tabletter

Finns i lager
139 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Rosenrot är ett välkänt och naturligt växtextrakt som har använts som medicinalväxt i över 5000 år. Förutom att den använts som medicin av människan under lång tid finns det även modern forskning som visar på de positiva egenskaperna. Dess främsta användningsområden är att öka koncentrationen, humöret och lusten. Rosenrot har också blivit uppskattat för sina egenskaper att främja kroppens prestationsförmåga samt stressrelaterade symptom som nedstämdhet, orkeslöshet, utmattning och liknande tillstånd. Innehåller inga animaliska ingredienser.
Produktfakta
Varumärke
EAN
7350020130755
Förpackningsstorlek
90 st
Dosering & Användning
1-2 tabletter dagligen tillsammans med ett glas vatten. Rekommenderad dosering bör inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad och allsidig kost. Bör inte användas av gravida och ammande. Förvaras torrt i rumstemperatur och ej i direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för barn.
Innehåll

Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat), extrakt av rosenrot (Rhodiola rosea), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), modifierad stärkelse av potatis, fyllnadsmedel (magnesiumsalt av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), fyllnadsmedel (talk), fettsyror (stearinsyra).

Innehåll per 1 tablett (%DRI):
Extrakt av rosenrot (Rhodiola rosea) 100 mg (*)
motsvarar 500 mg färsk rot
- varav rosavin 3 mg 
- varav salindroside 1 mg 
*Dagligt referensintag ej fastställt

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 104,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?