Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Natural Cycles

Natural Cycles är det naturliga, hormonfria och säkra sättet att mäta om och när man kan ha samlag för att inte bli gravid. Natural Cycles är en app som du varje dag använder för att mäta vilka dagar du är fertil på och vilka dagar som du är icke fertil på utan några biverkningar.

Appen kombinerar vetenskap, forskning och teknik för att ge kvinnor ett säkert verktyg att själva ta kontroll över sina kroppar och lära känna sin kropp på ett naturligt sätt genom att ta sin temperatur varje dag. Med Natural Cycles får du kunskap om menstruationscykeln, fertiliteten och kroppen. Som kvinna behöver du inte oroa dig med hormonellaförändringar i samband med preventivmedel om du väljer Natural Cycles, och i vårt sortiment hittar då både ägglossningstest, graviditetstest samt preventivmedlet Natural Cycles.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
4 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
graviditet
graviditetstest
självtester
ägglossningstest
graviditet 4
graviditetstest 2
självtester 3
ägglossningstest 2
Visa alla
Visa färre

Är Natural Cycles app effektiv?

Effektiviteten för Natural Cycles stöds av kliniska belägg, som visar att effektivitetsgraden är 93 % vid typisk användning. Effektivitet vid typisk användning tar hänsyn till alla möjliga anledningar till att bli gravid medan man använder appen: från att ha oskyddat sex på en röd dag till att appen felaktigt visar en grön dag eller att den valda preventivmetoden på en röd dag misslyckades. 

Det är viktigt att observera att effektiviteten för Natural Cycles är beroende av att du och din partner använder skydd (t.ex. kondom) eller avstår från sex på röda dagar. 


Kan jag använda Natural Cycles?

Natural Cycles är lämplig för kvinnor som söker efter en effektiv och naturlig preventivmetod och som har en livsstil där det är möjligt att ta temperaturen direkt på morgnarna. Det är mycket viktigt att kvinnor som vill använda Natural Cycles känner sig bekväma med att använda skydd som kondom eller att avstå från sex de röda dagarna.  


Hur fungerar Natural Cycles app?

Natural Cycles app laddas ner från App Store eller på Google Play. Du kan börja använda appen genom att köpa en "månads- eller årsprenumeration". Årsprenumerationen inkluderar en basaltermometer som visar två decimaler och som du behöver för att använda Natural Cycles. En basaltermometer är känsligare än en normal febertermometer.