Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Nasaline

Vad är Nasaline?

Nasaline är en medicinteknisk produkt som på ett effektivt sätt sköljer näshålan vid exempelvis allergiska näsbesvär. 

Nasaline behandlar även andra vanliga åkommor som drabbar näsan och bihålorna. Nässköljen behandlar även bihåleinflammation, icke-allergiska näsbesvär (t ex. vid näspolyper), förkylning, nästäppa vid en graviditet eller om man överdoserat nässpray. Det rekommenderas att påbörja sköljningen innan besvären blir allt för påfrestande.

Hur fungerar Nasaline?

Nasaline nässkölj är ett patenterat verktyg som är både effektiv, skonsam och enkel att använda för smidig sköljning av hela näshålan. Nasaline använder sig av saltvatten som är en väl beprövad metod för rengöring av näshålan och saltvattnet sköljs genom ena näsborren och kommer ut ur den andra. 

Nasaline sköljer bort sekret och andra slaggprodukter från näshålan. Med en sköljning spolar Nasaline bort pollen, överflödigt slem, damm- och sotpartiklar och skorpbildningar.

Hur ofta ska man skölja med Nasaline?

Du kan använda Nasaline nässkölj hur ofta du vill, men en riktlinje är att skölja 1-3 gånger om dagen med minst 2 sköljningar i varje näsborre vid varje tillfälle.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
2 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
nässpray vid allergi
nästäppa & rinnsnuva
pollenallergi
nässpray vid allergi 2
nästäppa & rinnsnuva 2
pollenallergi 1
Visa alla
Visa färre