Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Närokällan Liposomal Glutation 250 ml
Vegan

Närokällan Liposomal Glutation 250 ml

Finns i lager
410 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Glutation är en mycket viktig antioxidant, som skyddar våra celler från toxiner som fria radikaler. Kroppen använder sig av glutation för att binda upp och göra sig av med gifter från hela kroppen. Glutation är viktig för levern och är ett avgiftande ämne som hjälper till att avlägsna gifter från kroppens alla vävnader. 

Glutation består av aminosyrorna glycin, cystein och glutaminsyra, vilket kroppen själv kan bilda. Den innehåller en peptidbindning mellan aminogruppen för cystein och karboxylgruppen som har avgiftande egenskaper. 

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350053315570
Förpackningsstorlek
250 ml
Dosering & Användning
Tag 1-2 tsk (5-10 ml) per dag. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras i kylskåp efter öppnande och förvaras utom räckhåll för barn. Bör förtäras inom 8 veckor efter öppnande.
Innehåll

Innehåll per 1 tsk / per 2 tsk:
Glutation 200 mg / 400 mg
Fosfolipider 650 mg / 1300 mg

Ingredienser: Renat vatten, stabiliseringsmedel (glycerol), fosfolipider, reducerad L-glutation, arom (mango),surhetsreglerande medel (natriumhydroxid), havtornsextrakt, konserveringsmedel (rosmarinextrakt).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 328 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?