Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Närokällan Hallonketoner 60 kapslar
25%
Vegan

Närokällan Hallonketoner 60 kapslar

Kampanj slutar 2024-06-16
Finns i lager
249 kr
186,75 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Hallonketoner är ett naturligt alternativ till fettförbränning och kan användas som ett dagligt tillskott. Närokällan Hallonketoner innehåller 250 mg hallonketoner per kapsel och är en mycket ren och effektiv produkt.

Tillskott med hallonketoner innebär samma sak som när kroppen utsätts för lågkaloridiet eller fasta, och då utsöndrar ketoner från levern. Ketonerna styr kroppen till att börja använda fettreserver som bränsle och förbränningen av fett ökar. Hallon innehåller ketoner som kroppen kan använda på samma vis som kroppsegna ketoner. Hallonketoner reglerar ett protein som styr ämnesomsättningen och som bryter upp fettceller för förbränning. Man bör testa produkten under några månader för att hinna se ett resultat.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350053315174
Förpackningsstorlek
60 st
Dosering & Användning
Tag 1 kapsel dagligen i samband med mat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel:
Hallonketoner 500 mg
Leucin 20 mg

Ingredienser: Hallonketoner, vegetabilisk kapsel (pullulan), fyllnadsmedel (tapiokapulver), leucin.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 199,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?