Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
7350053315075.jpg
Nyhet!

Närokällan Biotin 5000 mcg 90 kapslar

Finns i lager
195 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Biotin hör till gruppen B-vitaminer. Detta är ett vattenlösligt vitamin som bland annat är viktigt för energiomsättningen. Kroppen behöver biotin för fettsyraomsättningen, men är även viktigt för friskt hår, frisk hud och friska naglar.

Biotin finns naturligt i mat såsom t.ex. havre, ägg, lever, blomkål, avokado och vissa grönsaker. Det är ett kroppseget ämne som produceras i tarmen. Biotin finns också som kosttillskott i olika doser. Rekommenderad dos för tillräckligt intag är enligt EFSA och Livsmedelsverket 40 mikrogram per dag.

Biotin stimulerar hårtillväxten och hjälper till att bilda keratin, ett protein som finns naturligt i hår. Keratin är viktig för hårets kvalitet, glans och motverkar ”frissighet”.

Varumärke
EAN
7350053315075
Förpackningsstorlek
90 st
Dosering & Användning Tag 1 kapsel per dag i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (% av DRI):
Biotin 5000 mcg (10 000%)
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Fyllnadsmedel (tapiokastärkelse), vegetabilisk kapsel (pullulan), d-biotin.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 156 kr