Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • My Carry Potty Potträningsbyxa Katt Storlek 3-4 år 3-pack
  • My Carry Potty Potträningsbyxa Katt Storlek 3-4 år 3-pack
  • My Carry Potty Potträningsbyxa Katt Storlek 3-4 år 3-pack
  • My Carry Potty Potträningsbyxa Katt Storlek 3-4 år 3-pack

My Carry Potty Potträningsbyxa Katt Storlek 3-4 år 3-pack

Finns i lager
339 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Våra fina potträningsbyxor säljs i 3-pack och ger extra trygghet vid potträning och barnets övergång till att använda toaletten. Skyddar vid små olyckor när barnet ska sluta med blöja men låter ändå barnet känna att det blir blött vilket underlättar potträningen och förståelsen för känslan av vad som händer när det kommer kiss.

Potträningsbyxorna har ett mjukt tyg i bomull närmast huden och är bekväma & sköna att bära. Byxan skyddar mot små olyckor med ett vattentätt skikt mellan mjuk och skön bomull. De är designade i fina färger med glada motiv som tilltalar barnen och uppmuntrar till att vilja sluta med blöja.

Alla produkter från My Carry Potty är designade med ett lekfullt utseende för att tilltala barnet som snabbt tar dem till sig som sin personliga ägodel, vilket underlättar potträning och övergången till att använda toaletten. Fina, klara färger att välja mellan och väl genomtänkta funktioner går igenom hela kollektionen.

Att använda potträningsbyxor under potträningen ger barnet extra säkerhet samtidigt som det underlättar och hjälper barnet att förstå vad som händer då det till skillnad från att använda blöja låter barnet känna att det blir blött i byxan. Det går även bra att fortsätta att använda dessa som underbyxor när barnet nyligen har slutat med blöja som en extra trygghet.

Bekväma och med bra passform är de perfekta för att barnet ska kunna undvika blöjor under potträningen. Ett praktiskt resårband gör det även enkelt för barnet att träna på att själv dra ned och upp byxan. Kan maskintvättas i 40 grader.

Produktfakta
Varumärke
EAN
5060204031960
Förpackningsstorlek
3 st
Ursprungsland
Kina
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 305,10 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?