Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • My Carry Potty Bärbar Potta Pingvin
  • My Carry Potty Bärbar Potta Pingvin
  • My Carry Potty Bärbar Potta Pingvin
  • My Carry Potty Bärbar Potta Pingvin

My Carry Potty Bärbar Potta Pingvin

Finns i lager
399 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
My Carry Potty är en prisbelönt, unik potta. Den är bärbar för att lätt få följa med överallt där den behövs under potträningen. My Carry Potty är pottan som designats för att tilltala barnet som snabbt tar den till sig som en personlig ägodel.

En potta med ett lock som gör att den kan stängas och lätt bäras med ett praktiskt handtag för att vara nära till hands när den behövs. My Carry Potty är tillverkad i hög kvalitét och lätt att rengöra.

Fina klara färger och glada designs gör att den lätt blir uppskattad av barnet vilket underlättar potträningen. Barnet kan lätt ta med sig sin egen potta till förskolan och alla andra platser för att undvika situationer under potträningen där inte barnet känner sig bekvämt.

Tillverkad av återvinningsbart material och utan behov av några engångspåsar är My Carry Potty även ett miljövänligt alternativ. My Carry Potty ersätter behovet av en särskild resepotta då den kan användas likväl hemma som på resande fot och hjälper till att göra potträningen till något lekfullt & roligt!

Produktfakta
Varumärke
EAN
5060204030383
Förpackningsstorlek
1 st
Ursprungsland
Kina
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 399 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?