Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Murad

Murad

Det omåttligt populära hudvårdsmärket Murad grundades redan 1989 av den amerikanska professorn Howard Murad. Hudvårdsprodukterna används av hudterapeuter världen över och är kända för att vara effektiva och högkvalitativa.

Dr. Murad, som är både hudläkare, farmaceut och professor på UCLA i dermatologi är en av världens ledande auktoriteter inom forskning kring hudens hälsa. 1992 introducerade han The Murad Recipe som hjälper huden att bevara vattnet i cellerna. Murad Skincare har flera patent inom behandling av åldrande hud, rynkor, akne och celluliter. 

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
1 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
ansiktskräm
professionell hudvård
serum
ansiktskräm 1
professionell hudvård 1
serum 1
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 1
Visa alla
Visa färre

Murads nattkräm

Murad Environmental Shield City Skin Overnight Detox Moisturizer både avgiftar och vitaliserar huden över natten på ett effektivt och revolutionerande sätt. Denna genombrottsmetod neutraliserar föroreningar och stärker hudens barriär med antioxidanter medan du sover. C-vitamin hjälper till att ljusa upp och jämna ut din hudton. Dessutom ger en botanisk blandning av solros, gurka och korn både näring och fukt till huden och jobbar på fina linjer och rynkor. 


Murad mot akne

Murad Blemish Control Clarifying Cleanser är en djupverkande rengöring som effektivt behandlar och förebygger akneutbrott med hjälp av triclosan och salicylsyra, samtidigt som menthol har en kylande effekt på huden. Reducerar 99,9% ytliga och irriterande bakterier på mindre än en minut för att hålla huden ren och klar.

Murad Outsmart Acne Blemish Clarifying Treatment är ett mycket effektivt gel-serum för ansiktet som reducerar talgproduktionen i huden för att motverka akne.

Murad Blemish Control Rapid Relief Spot Treatment används direkt på akne och finnar. Rapid Relief Spot Treatment innehåller fuktbevarande ingredienser samt zink och lakritsrot.