Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Multi-Gyn ActiGel 2in1 50 ml

Multi-Gyn ActiGel 2in1 50 ml

Finns i lager
169 kr
  • Skonsam rengöring och effektiv lindring samtidigt
  • Balanserar och återställer intimflorans naturliga miljö
  • Minskar obehag och främjar långvarig komfort
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Multi-Gyn ActiGel 2in1 är en dubbelverkande gel som är kliniskt bevisad att behandla bakteriell vaginos och dess relaterade symptom som tunna gråaktiga flytningar, fiskliknande lukt, klåda, irritation, känslighet, rodnad och ömhet. Den återställer dessutom vaginans pH-värde och flora. Multi-Gyn ActiGel 2in1 är en gel med lågt pH-värde som är baserad på 2QR-komplexet. Denna naturliga växtbaserade ingrediens har den unika förmågan att skydda den känsliga slidvävnaden från skadliga bakterier på ett säkert och naturligt sätt. Det bidrar direkt till återställandet av det optimala vaginala pH-värdet. Denna lätt sura miljö stöder utvecklingen av dina goda bakterier (laktobaciller), vilket möjliggör optimering av din vaginalflora. Multi-Gyn ActiGel 2in1 stödjer också den naturliga läkningsprocessen. En skonsam och effektiv behandling. Fri från parfymer, hormoner och ingredienser av animaliskt ursprung.
Produktfakta
Varumärke
EAN
8714207999952
Förpackningsstorlek
50 ml
Dosering & Användning
För behandling av bakteriell vaginos (BV) applicera en riklig mängd Multi-Gyn ActiGel 2in1 inuti slidan minst två gånger om dagen i minst 5 dagar i följd. Vi rekommenderar en applicering på morgonen och en före sänggående. För andra vaginala besvär som klåda och irritation applicera en riklig mängd minst en gång om dagen eller när du önskar lindring. Använd inte produkten längre än 30 dagar i följd. Om dina besvär kvarstår eller återkommer kontakta läkare.
Innehåll
2QR-komplex*, Xantangummi.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 169 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?