Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
 • Mshop Private Collection Galaxy 2.0
 • Mshop Private Collection Galaxy 2.0
 • Mshop Private Collection Galaxy 2.0
 • Mshop Private Collection Galaxy 2.0
 • Mshop Private Collection Galaxy 2.0
 • Mshop Private Collection Galaxy 2.0
 • Mshop Private Collection Galaxy 2.0

Mshop Private Collection Galaxy 2.0

Finns i lager
499 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
 • Trådlös äggvibrator
 • Ge orgasmer med fjärrkontrollen
 • Mest prisvärda produkten inom sin kategori
 • Expressens Testvinnare 2019!
 • 30 meters räckvidd
 • Utmärkt för Public Play
 • Omtalad och populär

Vad gör Galaxy vibrerande ägg speciell?
Höj temperaturen innan ni ens hunnit in till sovrummet - ge din partner orgasm på 30 meters avstånd!

Med Galaxy vibrerande ägg tar ni sexlivet till nya nivåer, experimentera med de oändliga möjligheter som denna äggvibrator förverkligar! Använd den vid förspel, ta med den på restaurangbesök eller varför inte på shoppingrundan?

Denna vibrator har 10 olika vibrationslägen att välja mellan och är uppladdningsbar så njutningen kan vara ännu längre. Använd det för att stimulera t ex klitoris, bröstvårtor eller mellangård.

Utformad för att sitta bra på plats under längre tid, smidigt hanterbar och ge varierade vibrationer.  

Produktfakta
EAN
7350102750048
Förpackningsstorlek
1 st
Dosering & Användning

Hur använder jag den?
Galaxy Ägget laddas först med den medföljande USB-sladd och startas med en enkel knapptryckning. Det är litet och smidig så ni kan använda det när som helst utan att någon annan märker det, perfekt för public play!

Galaxy Ägget har en sammetslen yta så det är väldigt lätt att föra in. Du byter enkelt vibrationslägen med plus och minus knappen, på fjärrkontrollen. Skulle det bli alldeles för skönt eller om du vill reta din partner lite extra så kan du stänga av ägget snabbt genom att hålla inne Av/På-knappen i två sekunder. Fjärrkontrollen är smidig med tydliga knappar så du enkelt kan byta lägen även om du håller kontrollen i jackfickan.

Du kan även välja att styra vibrationerna med knappen på ägget som är perfekt när du vill använda det själv eller under sexakten.

Tips: du kan med fördel använda Galaxy vibrerande ägg för att få en skönare stund i duschen eller badkaret, men skippa då fjärrkontrollen!

Vilket glidmedel ska jag använda?
Vi rekommenderar att använda det vattenbaserade glidmedlet Mshop Care Lube It tillsammans med detta Galaxy äggett för en ännu skönare upplevelse.

Vad gör Private Collection speciell?
Med över 30 års erfarenhet i ryggen har vi designat kollektionen Mshop Private Collection - framtagen för att ge den perfekta kombinationen mellan hög kvalitet och ergonomisk design. Alla sexleksaker i kollektionen har ett överdrag i silikon av högsta kvalitet, och är utformade för att maximera din sexuella njutning.

Hur laddar jag den?
Denna vibrator är uppladdningsbar via den medföljande USB-laddaren, på ovansidan av det vibrerande ägget finns ingång för laddare utmarkerad med DC. 

Hur rengör jag den?
Du rengör enkelt din sexleksak med en rengöringsprodukt speciellt framtagen för sexleksaker. Vi rekommenderar att använda Mshop Care Clean It som är enkel och snabb att använda! Skölj av leksaken du vill göra rent i ljummet vatten och skaka sedan av överflödigt vatten. Applicera sprayen och låt leksaken lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte.

Hur förvarar jag den?
Skyddar du dina sexleksaker så håller dem längre. Undvik att förvara dina sexleksaker så att de rör varandra. Förvara din sexleksak i den tillhörande förvaringspåsen på en dammfri, torr och sval plats.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 499 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?