Minami MorEPA Platinum 60 kapslar
1/1
MorEPA

MorEPA Platinum 25D 60 kapslar

MorEPA Platinum 25D är ett kosttillskott som innehåller 1000 mg EPA/DHA samt 25 mcg D-vitamin per kapsel. Läs mer
399 kr
(rek.pris 449 kr)
Finns i lager 
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktinformation

Beskrivning

MorEPA Platinum 25D är ett kosttillskott som innehåller 1000 mg EPA/DHA samt 25 mcg D-vitamin per kapsel. EPA och DHA bidrar till att bibehålla normala koncentrationer av triglycerider i blodet (vid ett dagligt intag av 2g EPA och DHA) och till normalt blodtryck (vid ett dagligt intag av 3 g EPA och DHA). Med MorEPA ® Platinum får du också ditt dagsbehov av D-vitamin tillgodosett. D-vitamin är viktigt för bland annat benstommen och immunförsvaret och hjälper dig att stå emot förkylningar och andra infektioner.

MorEPA ® Platinum framställs helt utan kemiska lösningsmedel. Istället används naturligt CO2, koldioxid, genom den unika processen superkritisk CO2 extraktion. MorEPA ® Platinum innehåller också Miradoxan, en balanserad blandning av rosmarin- och tokoferolextrakt som skyddar mot oxidation och gör att produkter behåller sin fräschör. Det har även tillsatts apelsinolja i kapslarna för att undvika fiskliknande eftersmak.

Alla produkter ur MorEPAs serie är kallpressade vilket innebär att de är tillverkade i låga temperaturer och utan lösningsmedel. MorEPA har EU:s miljöcertifikat EMAS.

Innehållsförteckning Dosering & användning
Varumärke MorEPA
Kategori Vitaminer & Kosttillskott > Omega-3 & Fettsyror Vitaminer & Kosttillskott > Hjärta & Kärl
EAN 8713975500094
Klassificering Kosttillskott
Förpackningsstorlek 60 st
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto

Hej! 

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 10 %!

Fantastiska erbjudanden varje vecka!

Vänta...

Tack!

För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!