Carnaroli-riset är känt för sitt höga innehåll av amylose, vilket gör det idealiskt för risotto på grund av dess förmåga att absorbera vätska utan att förlora sin form och konsistens . Carnaroli-ris, som ofta betraktas som det bästa riset för risotto, skapades genom att man korsade två existerande rissorter: Lencino och Vialone.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 1456 kJ / 348 kcal Fett 0,5 g - varav mättat fett <0,5 g Kolhydrater 79 g - varav sockerarter <0,5 g Fiber 1,1 g Protein 6,5 g Salt 0,01 g
Ingredienser: Carnaroli Ris*. *Odlat i Italien.
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?
Du kommer inom kort att loggas ut
Du har varit inaktiv på sidan och kommer automatiskt loggas ut inom 1 minut.
Vill du fortsätta vara inloggad eller logga ut?
Bevaka produkt
Skriv in din mailadress så får du mail när varan är åter i lager!