Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Mermade Hair Cutie Waver 22mm Lilac
  • Mermade Hair Cutie Waver 22mm Lilac
  • Mermade Hair Cutie Waver 22mm Lilac

Mermade Hair Cutie Waver 22mm Lilac

Finns i lager
779 kr
  • Skapa lekfulla och vackra vågor
  • Smidig och användarvänlig design
  • Ger en trendig och beachy look
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Vi presenterar Mermade-vågor så som du aldrig tidigare sett dem. Vår NYA 22 mm Cutie Waver skapar sömlösa, täta vågor för en look som om du precis kom upp ur havet, utan “våfflad” effekt. 22 mm wavern kommer i den allra sötaste lila färgen och blir ett gulligt tillskott till din Mermade-kollektion. Den är (nästan) fööör söt.
Produktfakta
Varumärke
EAN
754590091688
Förpackningsstorlek
1 st
Dosering & Användning
Steg 1. Håret ska vara rent, torrt och utrett innan användning. Luta plattången mot sitt stöd på en jämn, värmetålig yta och sätt i kontakten. Tryck och håll in ON/OFF-knappen tills enheten slås på och “ON”-indikatorn lyser upp. Justera temperaturen genom att använda knapparna till vänster och höger för att få önskad värme. För hälsosammare styling rekommenderar vi att använda värmeinställning på 180°C/360°F, förutom om du har väldigt grovt/tjockt hår. Steg 2. Nyckeln till långvariga, läckra vågor är att förbereda håret på rätt sätt. Använd värmeskydd och en texturspray, som vår Mermade Mist, som skyddar dina hårslingor från värmen och ger ditt hår extra stadga. Steg 3. Börja med att dela upp håret i sektioner med våra Grip Clips. Mindre sektioner kommer att skapa mer definierade vågor. Ta en sektion i taget, börja längst upp nära rötterna och kläm fast håret, se till att håret ligger jämnt inuti cylindrarna. Var försiktig så att du inte nuddar hårbotten med verktyget. Håll i 2–5 sekunder. Håll kortare tid om håret är lätt att locka eller om du inte vill ha så definierade vågor. När du har släppt upp den första klämman, klämmer du fast den översta cylindern i den sista vågen. Upprepa processen ända ut i topparna över hela håret. Steg 4. Se till att håret har svalnat helt innan du nuddar det så att det hinner fixeras när du är klar med att locka håret. Borsta ut vågorna med vår Mermade Brush eller kamma igenom det för att få det perfekta beachsvallet. Avsluta med att spraya Mermade Mist en extra gång för stadga och glans, en flexibel spray som är lätt att jobba med, eller en stylingspray för mer stadga. Steg 5. Tryck och håll inne off-knappen tills det står “OFF” för att stänga av. För din egen säkerhet kommer verktyget att stängas av automatiskt efter 60 minuter. Låt verktyget svalna helt innan du lägger undan det. Se till att torka av verktyget efter användning för att undvika att produktrester byggs upp på verktyget.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 779 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?