Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
MEDS Vitamin D 5000IU 90 tabletter

MEDS Vitamin D 5000 IU 90 tabletter

Slut i lager
79 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

För immunsystemet. Många i Sverige riskerar att få brist på D-vitamin under vintern då tillgången på UV-B-strålning från solen minskar. Därför rekommenderas många att ta just tillskott av D-vitamin från hösten fram till våren för att fortsätta hålla normala nivåer av D-vitamin i kroppen.

Vad är D-vitamin bra för? D-vitamin behövs för flera viktiga funktioner i kroppen, bland annat bidrar D-vitamin till immunsystemets normala funktion, att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion, tänder samt har en roll i celldelningsprocessen.

Varumärke
EAN
7350099320064
Förpackningsstorlek
90 st
Dosering & Användning

Rekommenderat dagligt intag: 1 tablett.

Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

Innehåll Innehåll per dagsdos (1 tablett) Vitamin D3 125μg (5000 IU) (2500% av DRI*) *Dagligt referensintag Ingredienser: Fyllnadsmedel (di-kalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, tvärbunden natriumkarboxymetylcellulosa), vitamin D (kolekalciferol).
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 78,99 kr