Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Medik8 r-Retinoate Day & Night Youth Activating Cream 50 ml
Vegan

Medik8 r-Retinoate Day & Night Youth Activating Cream 50 ml

Finns i lager
2.065 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

r-Retinoate är Medik8s mest avancerade cremer som innehåller med en unik form av A-vitamin: retinylretinoat. Denna är 8 gånger mer potent än retinol och kan även användas dagtid! Rynkor och ojämnheter reduceras märkbart. Formulan innehåller även C-vitamin, som verkar effekt tillsammans med A-vitaminen. Irriterar inte huden utan även lämplig för känslig hud. Troligtvis världens mest potenta antiagecreme!

• Reparerar solskador

• Irriterar inte huden, även lämplig för känslig hud

• Minskar synligt fina linjer och rynkor

• Förbättrar hudton och struktur

AKTIVA ÄMNEN:

RETINYLRETINOAT: En revolutionerande hybridmolekyl av A-vitamin som finns i r-Retinoate®. I retinylretinoat sammanfogas retinol och retinoidsyra till en ny supermolekyl. Denna inkapslade molekyl är unik för Medik8, som har världspatent på sin innovation. Retinylretinoat kan förstärka kollagenproduktionen upp till 8 gånger mer än retinol och kan även användas under dagtid tack vare sin exceptionella stabilitet i ljus.

TIME RELEASE TECHNOLOGY (POLYMER ENCAPSULATION): Time Release Technology hjälper till att stabilisera r-Retinoatemolekylen och sakta frigöra syrorna i huden över 6 timmar. På så sätt minimeras onödiga irritationer och resultaten maximeras.

C-VITAMIN: Antioxidant som bekämpar fria radikaler för att minska synliga tecken på åldrande och i kombination med E-vitamin ökar den totala antioxidanteffekten. Hjälper samtidigt till att stimulera kollagenproduktionen för en ungdomlig hy.

HYALURONSYRA: En av huvudkomponenterna i vår naturliga extracellulära matris vilken är viktigt för en bibehållen fast och smidig hy. Hyaluronsyra har en unik förmåga att dra till sig och hålla kvar mer än 1 000 gånger sin egen vikt i vatten och drar till sig fukt från den omgivande luften och de under hudlagren till epidermis översta lager. Meidk8 multiviktshyaluronsyra, d.v.s. molekyler med olika vikt, som tillsammans fördelar fukten i alla hudlager för en mjuk och smidig hud.

GLYCERIN: En effektiv fuktgivare som gör att huden drar till sig vatten både från de under hudlagren och luften. Håller huden återfuktad, smidig och mjuk.

E-VITAMIN: E-vitamin är viktig för att skydda cellerna i våra kroppar och är en fettlöslig antioxidant som kan skydda cellernas lipida delar.

Vegansk formula.

Produktfakta
Dosering & Användning
Utvecklad för att användas morgon och kväll. Efter rengöring: applicera en liten mängd och arbeta in jämnt över ansikte, hals och dekolletage. Låt sjunka in i huden. Följ upp med solskydd på morgonen och en fyllig nattcreme på kvällen. Notera att alla A-vitaminprodukter påskyndar hudens egna exfolieringsprocess vilket gör att man alltid ska använda solskydd vid användning av r-Retinoate.
Innehåll
Aqua (Water), Tetrahexyldecyl Ascorbate, Heptyl Undecylenate, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylpropanediol, Polylactic Acid, Cetearyl Olivate, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Cetearyl Isononanoate, Distarch Phosphate, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Olivate, Hydrogenated Polydecene, Retinyl Retinoate, Glycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Cholesteryl Nonanoate, Disodium EDTA, Hydroxyacetophenone, Canola Oil, Cetearyl Alcohol, Phenylpropanol, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Sodium Metabisulfite, BHT, Sodium Hydroxide, Trideceth-10.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 2.065 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?