Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Medik8 Oxi-R Peptides 2x10 ml
Vegan

Medik8 Oxi-R Peptides 2x10 ml

Finns i lager
935 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Oxy-R har trippelverkande effekt på hyperpigmenteringar! Oxy-R innehåller hela 1% oxyresveratrol som är känt för sina uppljusande effekt och härstammar från mullbärsfamiljen. Det är en kraftfull, effektiv och snabbverkande ingrediens för att ljusa upp och jämna ut mörka fläckar, hyperpigmenteringar eller postinflammatorisk pigmentering. Oxy-R verkar både uppklarnande, antioxidativt och antiinflammatoriskt. Serumet används i hela ansiktet och är skonsamt att använda för alla hudtyper.

För att uppnå effekt av oxyresveratrolen förvaras den i locket på flaskan och med hjälp av “klick-aktiveringen” blandas den först när det är dags att använda den. En flaska håller sig färsk och stabil i 6 veckor. När flaskan är tom – så att den håller sig potent tills du är klar med varje flaska.

Nyckelingredienser:

1% oxyresveratrol: Kraftfull, effektiv och snabbverkande ingrediens för att ljusa upp och jämna ut mörka fläckar, hyperpigmenteringar eller postinflammatorisk pigmentering.

Tetrapeptide-30: Peptid som blockerar vägarna för transporten av melaninet som kan orsaka ojämn hudton. Förstärker effekten av oxyreservatrol.

Acetyl Glycyl Beta-alanine: Stoppar transporten av melanin till kerationocyterna där överproduktionen av pigment blir synlig på huden. Förstärker effekten av oxyreservatrol – du får en trippeleffekt!

Vegansk formula.

Produktfakta
Dosering & Användning
Oxy-R Peptides är ett vattenbaserat serum. Applicera efter rengöring morgon och kväll, och före oljebaserat serum och creme. 6 droppar Oxy-R Peptides räcker till ansikte, hals och dekolletage. Undvik ögonområdet. Låt absorbera innan applicering av andra serum och creme. Att öppna: Tryck ned flaskans lock ordentligt före den första användningen tills det klickar och skaka i 30 sekunder för att aktivera det. Återvinn locket och sätt fast pipen. Aktivera det andra serumet när första flaskan är slut.
Innehåll
Aqua (Water), Butylene Glycol, Artocarpus Lakoocha Wood Extract, Hydroxyresveratrol, Gluconolactone, Acetyl Glycyl Beta-Alanine, Glycerin, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Tetrapeptide-30, Xanthan Gum, Sodium Metabisulfite, Calcium Gluconate.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 935 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?