Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Medicine Garden KSM66
  • Medicine Garden KSM66
  • Medicine Garden KSM66

MedicineGarden KSM66 120 kapslar

Finns i lager
219 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

KSM66® Ashwagandha är ett kliniskt testat kosttillskott med extrakt av örten ashwagandha. KSM66® har 18 kliniska studier i ryggen som bekräftar att denna typ av patenterad ashwagandha har effekt. KSM66® Ashwagandha innehåller ett fullspektrumextrakt av ekologiskt odlad ashwagandha. KSM66® är även framställd genom "Green Chemistry" som är en ekologisk, ren och miljövänlig framställning där man inte använder sig av kemiska lösningsmedel eller alkohol. Detta bidrar även till att KSM66® tas lättare upp av kroppen. Ekologiskt odlad ashwagandha KSM66® är kliniskt dokumenterat Extraherad enligt Ayurvedisk tradition KSM66® Ashwagandha är extraherad enligt Ayurvedisk tradition och innehåller därav spår av ekologisk mjölk, vilket kan ge besvär hos mjölkproteinallergiker.

Du som är laktosintolerant brukar däremot inte märka av något då mjölkandelen är 1/900 dels tesked per kapsel.

Effekten av KSM66® Ashwagandha kommer inom 2-4 veckor och förstärks sedan med tiden. Börja med att ta 1 kapsel på morgonen och 1 kapsel på kvällen.

Doseringen kan även ökas upp till max 4 kapslar per dag vid behov, men det är 2 kapslar per dag som är den kliniskt dokumenterade dosen.  

Varumärke
EAN
7350015520011
Förpackningsstorlek
120 st
Dosering & Användning

Dosering:

  • 1 kapsel morgon och kväll.
  • Vid behov kan dosen ökas till 3-4 kapslar per dag.
Innehåll Aktivt ämne: 300 mg KSM66, ett ekologiskt odlat fullsektrumextrakt av Ashwagandha Ingredienser: Standardiserat, fullspektrumextrakt av Ashwagandha (Withania somnifiera), cellulosa (kapselskal). Vid extraktionen används, enligt Ayurvedisk tradition, förutom vatten även ekologisk MJÖLK. Slutprodukten innehåller därför spår av MJÖLK (mindre än 2% av innehållet). Det behövs 900 kapslar för att få i sig motsvarande en tsk MJÖLK.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 219 kr