Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Maybelline

Maybelline

Maybelline New York är världens största kosmetikaföretag och har med sina produkter inspirerat människor världen över till att utforska sin kreativitet och bli mer självsäkra. Varumärket grundades år 1915 och säljs i över 129 länder. De skapar sminkprodukter med stort fokus på hög kvalitet till ett bra pris. Här på MEDS Apotek hittar du Maybellines stora utbud - till både vardag och fest!

Maybe she’s born with it, maybe it’s Maybelline.

Smink för alla åldrar

Maybelline New York ägs av det välkända varumärket L’Oreal och har sedan start varit en stor favorit när det kommer till trendiga och prisvärda produkter. Maybelline New York har ett brett sortiment av bland annat foundation , concealer, mascara och läppstift. Produkterna är framtagna för kvinnor i alla åldrar och för alla olika hudtyper. De är lätta att använda och är utformade för att framhäva dina naturliga drag.

Foundation för en jämn och fin bas

Maybelline populära foundation Fit Me finns med två olika formula som är anpassade för olika hudtyper. Fit Me Matte and Poreless är en flytande foundation som passar dig med normal eller oljig hy. Den ger en naturlig och matt finish. Fit Me Luminous + Smooth är idealisk för dig med normal till torr hud.

Concealer för ojämnheter

Concealer från Maybelline är tillverkade med en lätt formula för att dölja ojämnheter och mörka ringar, utan att eliminera din huds egen lyster. Hos oss hittar du flera concealer från Maybelline med olika täckningsgrad. En concealer med lätt täckning är deras Fit Me Concealer. Deras Instant Anti Age Eraser Concealer ger medium till full täckning. Den täcker inte bara blemmor och mörka ringar, den innehåller även ingredienser som reducerar fina linjer.

Prisvinnande mascaror

Maybelline New York är mest känt för sina mascaror som flera gånger har vunnit pris för sina egenskaper. De har en mascara för alla önskemål och deras innovativa formula hjälper dig att uppnå vilket resultat du än önskar. De har mascara som kan ge dig volym, längd eller separation. De har dessutom vattenfasta mascaror som står emot regn och fukt och håller dina fransar på plats hela dagen.

Vilken Maybelline mascara är bäst?

Vilken som är bäst beror på vilket resultat du vill uppnå men några av deras mest sålda mascaror är:

1. Maybelline Lash Sensational Black Waterproof

2. Maybelline Great Lash Mascara Very Black

3. Maybelline Lash Sensational Mascara Intense Black

Maybelline Lash Sensational Sky high

Den populära och prisvinnande mascaran Maybelline Sky High Waterproof Mascara ger volym och längd till dina fransar och är en mycket omtyckt produkt. Den har dessutom blivit utsedd till Best of Beauty av Allure 2021.

Maybelline Superstay

Superstay är en kollektion som Maybelline New York lanserat som består av foundation, concealer och flytande läppstift. Anledningen till varför den heter superstay är för att produkterna förväntas sitta på plats i upp till 30 timmar, beroende på produkten. Deras flytande läppstift ur kollektionen har blivit en populär produkt. De är högpigmenterade och har en långvarig formula som ska sitta kvar på dina läppar i upp till 16 timmar.

Maybelline är cruelty free

Maybelline New York tar starkt avstånd mot djurtester. De testar varken sina produkter eller dess ingredienser på djur vilket gör dem cruelty free. Maybelline säljs dock i vissa länder där de väljer att testa Maybellines smink på djur enligt landets tillsynsmyndighet.

Är Maybelline veganskt?

Att en produkt är vegansk innebär att inga djur har kommit till skada vid tillverkning och produkten ska inte innehålla några animaliska produkter. Vissa delar av Maybellines stora sortiment är veganskt. Deras kollektion som heter Green Edition består av helt veganska sminkprodukter.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
84 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 1
Vegan 8
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
bas
läppar
läppbalsam
ögon
ögonbryn
bas 46
läppar 3
läppbalsam 3
ögon 19
ögonbryn 16
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
anti-age
vegan
anti-age 3
vegan 8
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
fet
känslig & irriterad
normal
torr
alla hudtyper 53
fet 10
känslig & irriterad 3
normal 18
torr 8
Visa alla
Visa färre
Just nu visas 28 av 84 produkter