Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Maria Åkerberg Saltdeo 50 g

Maria Åkerberg Saltdeo 50 g

Finns i lager
97 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Beskrivning
Saltdeo är en doftfri, högeffektiv och desinficerande deodorant, fri från alkohol och aluminiumklorid. Produkten ger inga fläckar på kläderna, och effekten varar i upp till 24 timmar. Dess desinficerande effekt gör att den passar utmärkt efter rakning, både under armarna och som after-shave i ansiktet. I enlighet med gammal beprövad kunskap, består Saltdeo av saltet Ammonium-Alun, som är ett naturligt förekommande mineral. Förr användes detta i Sverige för dess blodstillande och desinficerande effekter. Först på senare tid har man börjat dra nytta av mineralets deodoranteffekt. Saltdeo är fri från alkohol och aluminiumklorid (AlCl). Alun är ett dubbelsalt där Aluminium ingår, men inte kan frigöras; det finns därför inget fritt Aluminium i Saltdeo. Självkonserverande system.
Varumärke
EAN
7340020105143
Förpackningsstorlek
50 g
Dosering & Användning Blöt Saltdeo lätt med vatten, och gnid in på nytvättad hud, i cirka 20 sekunder. Lite friktion behövs för att för att få fäste på huden. Skölj sedan av toppen av stiftet lite lätt (inte hela, kan lossa från botten annars), och låt det torka utan hatt.
Innehåll Ammonium Alum (alun), Aqua (water bonded to the salt).