MAM Napp Supreme Night 6-16m Silikon 1 st - Blandade färger
1/1
MAM

MAM Napp Supreme Night 6-16m Silikon 1 st - Blandade färger

Sugnapp av SkinSoft silikon för barn i åldern 6-16 månader 60% tunnare sugdel än på traditionella nappar samt en öppen sköld som låter huden andas Självlysande knopp gör att den är lätt att hitta i mörker   MAM Supreme Night napp 6-16 mån är en sugnapp av silikon för bebisar och barn i åldern 6-16 månader. Läs mer
79 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 

Produktinformation

Beskrivning
  • Sugnapp av SkinSoft silikon för barn i åldern 6-16 månader
  • 60% tunnare sugdel än på traditionella nappar samt en öppen sköld som låter huden andas
  • Självlysande knopp gör att den är lätt att hitta i mörker

 

MAM Supreme Night napp 6-16 mån är en sugnapp av silikon för bebisar och barn i åldern 6-16 månader. Modellen Supreme har en tunnare sugdel än på traditionella nappar samt en öppen sköld som låter huden andas och därmed minimerar risken för irriterad hud. Sugdelen är gjord av SkinSoft Silikon som är extra len och hudlik för att kännas välbekant för barnet. Night nappen har en självlysande knopp gör att den är lätt att hitta i mörker. När nappen får ligga i dagsljus (ej i direkt solljus) så lyser knoppen på natten.

MAMs nappar är utvecklade i samarbete med tandregleringsspecialister och barnläkare för att ha en utformning som har minimal påverkan på barns tänder och käkar.
Nappen ligger i en box som kan användas för hygienisk förvaring eller för att enkelt sterilisera nappen i mikrovågsugnen.

Ha som vana att provdra nappen före varje användning och kom ihåg att byta ut nappen regelbundet, cirka var sjätte till var åttonde vecka. Undvik att förvara nappen i direkt solljus. BPA-fri.

Innehållsförteckning Dosering & användning
Varumärke MAM
Kategori Barn & Förälder > Nappar & Bitringar > Nappar
EAN 7392855151000
Förpackningsstorlek 1 st
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!