Löwengrip

Löwengrip

Löwengrip lanserades under 2012 av grundarna Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius. På bara några år har det blivit ett av Nordens ledande skönhetsmärken med ett brett urval av högkvalitativa produkter.

Bland annat hittar du hudvård, hårvård, torrschampo, intimvård, brun utan sol, fotkräm med mera i Löwengrips sortiment.

Produkterna skapas i enlighet med svenska värderingar och skönhetsrutiner där ord som kvalitet, innovation och miljömedvetenhet genomsyrar både företaget och produkterna.

Löwengrip tar fram produkter i nära samspel med sina kunder för att tillverka sådant som efterfrågas, alltid i samråd med ledande experter inom området.

Innan en ny produkt kommer ut på marknaden genomförs omfattande dermatologiska tester i egna laboratorier under minst 12 månader. Produkterna testas alltid på människor.

Alla Löwengrips produkter tillverkas i Sverige för att säkerställa goda arbetsvillkor och en så miljövänlig produktion som möjligt.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
60 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 1
Vegan 20
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Egenskaper 0
Mina val
parfymfri
vegan
parfymfri 4
vegan 20
Visa alla
Show less
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
känslig & irriterad
torr
alla hudtyper 25
känslig & irriterad 2
torr 2
Visa alla
Show less
Hårtyp 0
Mina val
alla hårtyper
färgat
känslig hårbotten
normal
skadat
torrt
tunt & fint
alla hårtyper 17
färgat 7
känslig hårbotten 2
normal 8
skadat 4
torrt 2
tunt & fint 1
Visa alla
Show less
-50% Löwengrip Hero Collection
174 kr (Ord.pris 349 kr)
Just nu visas 28 av 60 produkter

Löwengrip deoderant 

Löwengrips antiperspirant-deodorant finns i tre utförande som alla innehåller vårdande och återfuktande ingredienser samtidigt som den håller huden den torr under dagen. 

Deodoranterna är berikada med MICRO PROskin - en mix av prebiotika och probiotika ämnen. MICRO PROskin stärker upp hudbarriären och ger huden lyster med en strukturerande och utslätande effekt. 

Passar alla hudtyper.


Löwengrip torrschampo

Löwengrip Good To Go Light Dry Shampoo är ett vårdande torrschampo som ger en silkeslen känsla. Torrschampot absorberar överskottsfett för en fräsch och ren känsla mellan schamponeringar. Med provitamin B5 och kamomillextrakt som lugnar och vårdar hårbotten.

Good To Go Light Dry Shampoo passar alla hårfärger.

Har en doft av äpple och cederträ. 


Löwengrip serum

Löwengrips ansiktsserum tillför lyster och håller huden återfuktad hela dagen. Serumet ger mjukhet till stressad, torr och normal hud.

Löwengrips Facial Serum innehåller en hög koncentration av kalpariane, en naturlig och multifunktionell ingrediens från alger som bevarar hudens fasthet och elasticitet. Kalpariane ökar syntesen av elastin och kollagen, vilket verkar för en fastare och mer motståndskraftig hy.

Parfymfri. Passar alla åldrar och hudtyper, även känslig hy.


Löwengrip silverschampo

Löwengrip Blond Perfection Silver Shampoo är ett färgbevarande och vårdande silverschampo med violetta pigment. Schampot neutraliserar gula och guldiga nyanser i blonderat hår för att ge en kallare nyans.

Blond Perfection Silver Shampoo är berikat med bambuextrakt för att återställa och förnya hårets fuktbalans samtidigt som det rengör och ger håret glans. Kan även ha effekt på mörkt hår som är färgat eller grått hår med gula toner.

Har en doft av mango och persika.