Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Locobase

Locobase

När vanlig hudvård inte räcker till. 

Locobase är för dig som behöver något mer än vanlig hudvård för att hålla huden mjuk, smidig och intakt. Produkterna från Locobase är speciellt framtagna för torr, känslig och atopisk hud – för hela familjen och hela kroppen.

Samtliga produkter från Locobase innehåller noggrant utvalda ingredienser, är fria från parfym och allergicertifierade (Asthma Allergy Nordic).

Med de senaste nyheterna i sortimentet – Locobase Everyday Special och Locobase Eczema Cream – erbjuder Locobase hudvård för alla delar av cykeln med problematisk hud, för att hjälpa till att förlänga de goda perioderna med mer välmående hud.

Hudvård du kan lita på – sedan 1988. 

Specialkrämerna Locobase Repair och Protect (Fet Kräm) har använts i generationer mot mycket torr och sprucken hud. De är dryga, kladdar och svider inte, absorberas väl och kan användas för många olika syften. Locobase specialkrämer är väldokumenterade, kliniskt testade och rekommenderas av såväl sjukvårdspersonal som apoteksanställda. Locobase Repair 100g är den mest köpta hudvårdskrämen på svenska apotek* och säljs i över 25 länder. 

*IQVIA_w0821_Totalt apotek

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
8 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
bad & dusch
förhårdnader & vårtor
hudbesvär
hudkräm & body lotion
hudvård för barn
läppbalsam
torra fötter
bad & dusch 1
förhårdnader & vårtor 1
hudbesvär 8
hudkräm & body lotion 1
hudvård för barn 1
läppbalsam 1
torra fötter 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
parfymfri
parfymfri 7
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
känslig & irriterad
torr
känslig & irriterad 5
torr 7
Visa alla
Visa färre