Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Linnex

Har du ont i muskler och leder? Lugn, liniment från Linnex hjälper musklerna att slappna av och är samtidigt förebyggande för att undvika sträckningar.

Liniment från Linnex är snabbverkande och det räcker med endast en eller två tunna strykningar på det ömma området innan det börjar ge effekt. Linnex innehåller capsaicin och mentol som värmer musklerna och ger en lindrande känsla. Perfekt för dig som tränar mycket eller som lätt får sträckningar eller ont i lederna. 

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
3 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
gel & liniment
idrottsskador
ledvärk & artros
muskelvärk
värmande & kylande
gel & liniment 2
idrottsskador 3
ledvärk & artros 3
muskelvärk 3
värmande & kylande 3
Visa alla
Visa färre
Linnex Stick 50 g
149 kr (Rek.pris 169 kr)
Linnex Värmekräm 100 ml
169 kr (Rek.pris 190 kr)

Linnex linimentstick

Linnex Linnement Stick används för att lindra muskelvärk, ledvärk och hjälper dig att förhindra belastningsskador. Antiinflammatoriska egenskaper, tack vare salicylsyra. Avslappnande effekt genom capsicin och mentol. Fungerar även förebyggande mot sträckningar och och har en mycket snabb effekt. Lätt att använda - behöver ej masseras in! Snabbverkande och unik långtidsverkan.


Linnex värmekräm och liniment

Linnex värmekräm är ett liniment för lindring av muskelbesvär och i förebyggande syfte för att undvika belastningsskador.

Appliceras och masseras in. Ger en djupgående funktion och har en långtidsverkande effekt. 

Finns i förpackningsstorlekarna 100 ml och 500 ml.