Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Libero

Libero tillverkar engångsblöjor som är både sköna och funktionella för ditt barn. Libero började tillverka engångsblöjor för mer än 60 år sedan och sen den första blöjan lanserades så har företaget gjort en lång resa. Kvalitén, komforten och utbudet på Libero har förändrats och vuxit så att du som förälder kan vara trygg med vad du använder på ditt barn.

Liberos blöjor och övriga produkter genomgår hårda kontroller och tester för att garantera bästa kvalité innan de lanseras för dig som konsument. Sen 2009 är Libero Newborn Svanenmärkt och 2010 blev även Libero Comfort och Libero UP&GO Svanenmärkt. Även Libero Touch är Svanenmärkt.

Inom Libero finns det även babyhudvårdsprodukter som alla är Svanenmärkta, vilket innebär att de bland annat är oparfymerade för att inte irritera barnets känsliga hud. 

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
7 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
bad & dusch
barnmat
blöjor & våtservetter
hudolja
hudvård för barn
reseförpackningar
bad & dusch 2
barnmat 1
blöjor & våtservetter 3
hudolja 1
hudvård för barn 3
reseförpackningar 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
parfymfri
parfymfri 4
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
känslig & irriterad
känslig & irriterad 3
Visa alla
Visa färre

Hur ofta ska Libero-blöjan bytas?

Liberos små blöjor har en våtindikator som visar när det är dags att byta, om det har läckt så har du använt en för liten blöja och behöver förmodligen gå upp en storlek. Byter du i rätt tid så är det inte nödvändigt att tvätta av barnet vid varje blöjbyte då Liberos blöjor har en mycket generös uppsugningsförmåga. Innan nattningen är det dock viktigt att tvätta av barnet noga och se till att blöjan är torr. Om du behöver byta på natten så försök att göra det lugnt och stillsamt utan stark belysning.


Behandla torr hud med Libero babyolja

Kiss och bajs innehåller ämnen som kan irritera huden kring och under blöjan. Röda stjärtar eller lätta rodnader är vanligt förekommande och kan lindras genom att tvätta med Liberos babyolja istället för vatten. Tänk på att lufta med jämna mellanrum, gärna i samband med blöjbyte och använd inotyol mot röd och irriterad hud.