Lernberger Stafsing

Lernberger Stafsing

Svenska skönhetsprodukter från Lernberger Stafsing - för en snyggare och lyxigare vardag! Grundarna Patrik Lernberger och Mattias Stafsings motto är skönhet på både in- och utsidan! En högklassig produktserie utan skadliga ingredienser för den kräsne konsumenten. Prisvärt, svensktillverkat och högkvalitativt.
 

Lernberger Stafsing har tagit fram ett vårdande serum för hårbotten som innehåller hyaluronsyra, selleriextrakt, allantoin och salicylsyra. Motverkar mjäll och balanserar en irriterad och känslig hårbotten. Applicera Soothing & Refreshing Scalp Serum i nytvättad hårbotten. Massera in ordentligt, skölj inte ur. 

I produktserien hittar du också ett kosttillskott med den perfekta kombinationen av vitaminer och mineraler. Hair Vitamines Vitality & Strength ger håret den näring det behöver för att kunna växa sig starkt och stimulerar tillväxten av hår och bekämpar håravfall.

Visa mer
Filtrera

Lernberger Stafsing torrspray mot slitage

Lernberger Stafsing Heat Protect Spray är ett torrspray som skyddar håret mot slitage orsakat av värmestyling. Sprayas i torrt eller fuktigt hår när du använder värmeverktyg eller fönar håret. Kan användas för alla hårtyper.

Lernberger Stafsing Heat Protect Spray har en doft av grapefrukt, citron, apelsin, bergamott, persika, mandarin, jasmin, liljekonvalj, mysk och bärnsten.


Lernberger Stafsing kosttilskott för håret 

Lernberger Stafsing Hair Vitamines Vitality & Strength är en kombination av vitaminer och mineraler som ger håret den näring det behöver för att kunna växa sig starkt och friskt inifrån och ut. En förpackning innehåller 120 kapslar som stimulerar tillväxten av hår och bekämpar håravfall. Biotin, zink och selen bidrar till att bibehålla ett normalt hår.


Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto