Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
  • Lenoites Smala Scrunchies vit, krämvit, beige, ljusbrun
  • Lenoites Smala Scrunchies vit, krämvit, beige, ljusbrun
30%

Lenoites Smala Scrunchies vit, krämvit, beige, ljusbrun

Finns i lager
329 kr
230,30 kr
Beskrivning
Snygg och tidlös scrunchie av 100 % mullbärssilke med en vikt på 22 momme - vilket är ett mått på silkeskvalitet och tjocklek. Ett smycke för håret utan att gnugga på det yttre lagret, vilket främjar ett friskt hår. Motverkar avtryck.
Varumärke
EAN
7350136850066
Förpackningsstorlek
1 st
Dosering & Användning

Du behöver inte kemtvätta dina Lenoites silkesprodukter. Alla våra silkesprodukter går utmärkt att tvätta genom att du följer våra rekommendationer. Se till att du använder kallt vatten, högst 40 grader. Vi rekommenderar 30 grader. Ju kallare, desto bättre. Varmare temperaturer bryter ner trådarna över tid och gör såatt silkets naturliga fibrer tappar funktion. 

- Lenoites silkesprodukter bör tvättas i tvättmaskinen, använd programmet handtvätt eller fintvätt/delicate. 

- För att förhindra att andra föremål i din tvättmaskin hakar fast eller repar, som bh-krokar, knappar, drakkedjor etc. rekommenderar vi att du placerar dina Lenoites produkter i en tvättpåse. Påsåsätt håller de sig separerade. 

- Använd ett milt rengöringsmedel utan blekmedel eller enzymer och som är speciellt gjord för känsliga tyger. Lenoites rekommenderar Y3, ett enzymfritt tvättmedel som finns i vanliga livsmedelsbutiker. 

- När dina produkter är tvättade, häng upp dina Lenoites-sidenprodukter och låt lufttorka tills de är helt torra. 

- Stryk dina produkter enkelt med "siden"-inställningen påstrykjärnet. Du kan även använda alternativet "ånga"påstrykjärnet för att ånga ut eventuella rynkor eller veck. 

- Om din Lenoites silkesprodukt får en fläck ska du blötlägga tyget i kallt vatten och badda fläcken med milt rengöringsmedel. Undvik att fläckar sitter kvar för länge annars finns det risk för att de sätter sig och blir svårare att fåbort. 

- Om du tenderar att fåbrun utan sol fläckar eller gillar att använda hudvård som färgar av sig påtyget rekommenderar vi dig att använda Lenoites textilier i mörkare nyans.

Innehåll 100% 22-Momme 6A Grade Mulberry Silk
Kampanj slutar 2022-11-28 11:59
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 230,30 kr