Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Lamisil Dermgel gel 1 % 15 g
  • Lamisil Dermgel gel 1 % 15 g
  • Lamisil Dermgel gel 1 % 15 g

Lamisil Dermgel gel 1 % 15 g

Finns i lager
109 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Beskrivning
Lamisil Dermgel används för att behandla svampinfektion mellan tårna. Fotsvamp (tinea pedis) börjar ofta mellan tårna, och kan spridas till fotsulan och fötternas sidor.Den vanligaste formen av fotsvamp leder till att huden spricker eller fjällar, men du kan också ha lätt svullnad, blåsor eller vätskande sår. Fotsvamp förknippas ofta med klåda eller en brännande känsla. Lamisil Dermgel verkar genom att döda svampen som orsakar hudproblem och passar fuktig hud med fotsvampsangrepp.
Varumärke
EAN
5054563034311
Förpackningsstorlek
15 gram
Dosering & Användning Den rekommenderade dosen är att använda gelen en gång dagligen på det drabbade området i en vecka enligt anvisningarna nedan om inte läkare föreskrivit annat.- Rengör och torka det drabbade hudområdet samt det omgivande hudområdet och tvätta sedan dina händer.- Avlägsna korken och om det är första gången du använder gelen, använd korkens ända för att perforera tubens mynning.- Tryck försiktigt ut en mängd gel som appliceras över hela det drabbade området och det omgivande hudområdet i ett tunt lager.- Massera försiktigt in gelen i huden.- Tillslut korken på tuben.- Tvätta dina händer efter att du använt gelen annars finns det en risk att du sprider infektionen till andra delar av huden eller till andra människor.
Innehåll Den aktiva substansen är terbinafin. Ett gram Lamisil Dermgel innehåller 10 mg terbinafin (1% w/w). Övriga innehållsämnen är renat vatten, etanol 96%, isopropylmyristat, polysorbat 20, karbomer, sorbitanlaurat, bensylalkohol, natriumhydroxid, butylhydroxitoluen (E321). Använd inte Lamisil Dermgel om du är allergisk mot terbinafin eller något annat innehållsämne i detta läkemedel.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 109 kr