Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Lactal Balans gel 10 x 5 ml
Lactal

Lactal Balans gel 10 x 5 ml

Finns i lager
124 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning

Lactal är en gel speciell framtagen för att återställa balansen i underlivet. Lactal innehåller mjölksyra och glykogen som arbetar tillsammans för att återställa och bevara den naturliga balansen in underlivet. Mjölksyran hjälper till att sänka det förhöja pH-värdet i underlivet till en hälsosam nivå, vilket i sin tur minskar risken för illaluktande flytningar. Glykogenet, å andra sidan, främjar tillväxten av gynnsamma mjölksyrabakterier, vilket stärker den naturliga skyddsbarriären i underlivet.

Förpackningen innehåller 10 engångstuber av Lactal Balans gel, vilket gör det bekvämt och hygieniskt att använda. Du kan enkelt ta med dig tuberna när du är på resande fot eller ha dem i badrumsskåpet för snabb och enkel användning när behovet uppstår.

Lactal Balans gel är en pålitlig lösning och har använts för att behandlat och återställt balansen i underlivet i över 15 år. En rad kliniska studier har bekräftat dess säkerhet och effektivitet.

Produktfakta
Varumärke
Lactal
EAN
7350028700301
Förpackningsstorlek
10 st à 5 ml
Dosering & Användning
Vid måttliga besvär: Vid irritation och illaluktande flytningar används 1 tub Lactal per dag vid sänggåendet under 7 dagar. I förebyggande syfte: Använd en tub Lactal var tredje dag vid sänggåendet under 3 månader. Vrid av hatten och för in hela tubhalsen i slidan varvid innehållet trycks ut. Drag ut tuben med bibehållet tryck och släng den. Det är lämpligt att använda Lactal vid sänggåendet eftersom gelen annars kan rinna ut något. Använd gärna trosskydd.
Innehåll
Mjölksyra, glykogen, propylenglykol, metylhydroxipropylcellulosa, natriumlaktat, vatten.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 124 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?