Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

La Roche-Posay

La Roche-Posay

La Roche-Posay är en hudvårdsserie som används av hudspecialister världen över. Passar alla hudtyper – även de mest känsliga.

Född i mötet mellan regnvatten och kalkhaltig sten är det thermalska källvattnet från La Roche-Posay en unik alkemi av mineraler och spårämnen och en essentiell ingrediens i La Roche-Posays hudvårdsprodukter. Den är naturligt rik på selen, ett spårämne med anmärkningsvärda antioxiderande egenskaper.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
76 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
after sun
akne
ansiktskräm
ansiktsmist
ansiktsrengöring
ansiktsvatten
anti-age
bad & dusch
bas
deodorant
hudbesvär
hudkräm & body lotion
hudvård för barn
läppbalsam
rosacea
serum
sminkborttagning
solskydd för ansiktet
solskydd för barn
solskydd för kroppen
torra händer
ögon
ögonkräm
after sun 2
akne 3
ansiktskräm 23
ansiktsmist 3
ansiktsrengöring 8
ansiktsvatten 6
anti-age 2
bad & dusch 1
bas 2
deodorant 1
hudbesvär 2
hudkräm & body lotion 7
hudvård för barn 12
läppbalsam 1
rosacea 3
serum 6
sminkborttagning 5
solskydd för ansiktet 7
solskydd för barn 4
solskydd för kroppen 3
torra händer 3
ögon 1
ögonkräm 2
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
gel
kräm
lotion
gel 1
kräm 4
lotion 3
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
parfymfri
parfymfri 18
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
akne & finnar
alla hudtyper
blandad
fet
känslig & irriterad
mogen
normal
pigment
torr
akne & finnar 5
alla hudtyper 16
blandad 1
fet 8
känslig & irriterad 28
mogen 2
normal 4
pigment 3
torr 23
Visa alla
Visa färre
Hårtyp 0
Mina val
normal
normal 1
Visa alla
Visa färre
Just nu visas 28 av 76 produkter

La Roche-Posays rekommenderas av ledande dermatologer

Genom ett samarbete med 25 000 dermatologer över hela världen har La Roche-Posay lyckats skapa ett bättre liv för personer med känslig hud.

La Roche-Posays hudvårdsprodukter är utformade i linje med terapeutiska komplement och syftar till att hjälpa dermatologer att minska doser, förbättra efterlevnaden och även att begränsa biverkningar som orsakas av medicinska behandlingar. 


La Roche-Posays hudvård för barn

Ett barns hud är känsligare för yttre irritation jämfört med vuxnas hud. Barnen har tunnare hud och kan därmed lättare drabbas av torr hud, klåda och eksem. La Roche-Posay har flera produkter inom hudvård för barn som är speciellt anpassade för deras hud.

De verkar lugnande och motverkar torr hud. La Roche-Posays hudvård för barn har flera ändamål, bland annat solskydd och förstärkande effekter. Speciellt solskydd är en viktig del av hudvård för barn. Då solens strålar har vissa skadliga tendenser är det viktigt att barn använder solskydd med högre SPF än vuxna. Solskydd från La Roche-Posay’s utbud av hudvård för barn är även vattenresistent så att ditt barn tryggt kan leka i vattnet! . 

I Sverige är det torr luft under vintern med kalla vindar och låga temperaturer och i kombination med föroreningar påverkar det huden negativt. En välfungerande hudvård för barn kan därmed hjälpa till att minska risken för torr hud hos ditt barn. I La Roche-Posay’s utbud av hudvård för barn hittar du bland annat vår Cicaplast Balm B5 som lugnar torra och irriterade områden, stärker samt skyddar huden.


Solskydd från La Roche-Posay

Skydda dig mot solens farliga strålar med solskydd från La Roche-Posay! 

Njut av solens många fördelar med solskydd från La Roche-Posay. Som ett resultat av för mycket sol utan solskydd kan du få pigmentfläckar, soleksem samt att akne kan uppstå. På längre sikt börjar även huden åldras i förtid vilket kan ses i form av fläckar, en gulaktig hudton samt förlorad spänst och fasthet i huden. Primärt är det UV-strålningen som skapar problemen.  

La Roche-Posays solskydd är ultralätt, utan parfym och är även vattenresistent så att du kan bada tryggt. MEDS har ett brett sortiment av solskydd - hitta de produkter som passar ditt behov bäst!


Serum från La Roche-Posay

Rosaliac AR intense är ett lugnande serum speciellt framtagen för att motverka rodnad i huden.

Rosaliac AR intense passar känslig hud som har en tendens att få kraftig rodnand. Ger huden en lugnande och svalkande effekt på blosssande hud och verkar effektivt upp till 24 timmar. Rosaliac AR intense passar känslig hud som har en tendens att få kraftig rodnand.

Krämen är helt fri från parfym, parabener och konserveringsmedel. Använd ihop med rosaliac UV för absolut bästa effekt.