Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Filter
79 artiklar
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Nyheter
Sortera efter: Rekommenderat
Sortera efter: Namn, stigande
Sortera efter: Namn, fallande
Sortera efter: Pris, stigande
Sortera efter: Pris, fallande
Sortera
79 artiklar
Filter
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Nyheter
Sortera efter: Rekommenderat
Sortera efter: Namn, stigande
Sortera efter: Namn, fallande
Sortera efter: Pris, stigande
Sortera efter: Pris, fallande
Generella filter
Kategorier
Hårtyp
Beredningsform
Egenskaper
Hudtyp

La Roche-Posays rekommenderas av ledande dermatologer

Genom ett samarbete med 25 000 dermatologer över hela världen har La Roche-Posay lyckats skapa ett bättre liv för personer med känslig hud.

La Roche-Posays hudvårdsprodukter är utformade i linje med terapeutiska komplement och syftar till att hjälpa dermatologer att minska doser, förbättra efterlevnaden och även att begränsa biverkningar som orsakas av medicinska behandlingar. 

La Roche-Posays hudvård för barn

Ett barns hud är känsligare för yttre irritation jämfört med vuxnas hud. Barnen har tunnare hud och kan därmed lättare drabbas av torr hud, klåda och eksem. La Roche-Posay har flera produkter inom hudvård för barn som är speciellt anpassade för deras hud.

De verkar lugnande och motverkar torr hud. La Roche-Posays hudvård för barn har flera ändamål, bland annat solskydd och förstärkande effekter. Speciellt solskydd är en viktig del av hudvård för barn. Då solens strålar har vissa skadliga tendenser är det viktigt att barn använder solskydd med högre SPF än vuxna. Solskydd från La Roche-Posay’s utbud av hudvård för barn är även vattenresistent så att ditt barn tryggt kan leka i vattnet! . 

I Sverige är det torr luft under vintern med kalla vindar och låga temperaturer och i kombination med föroreningar påverkar det huden negativt. En välfungerande hudvård för barn kan därmed hjälpa till att minska risken för torr hud hos ditt barn. I La Roche-Posay’s utbud av hudvård för barn hittar du bland annat vår Cicaplast Balm B5 som lugnar torra och irriterade områden, stärker samt skyddar huden.

Effektiva solskydd från La Roche-Posay

Skydda dig mot solens farliga strålar med solskydd från La Roche-Posay! 

Njut av solens många fördelar med solskydd från La Roche-Posay. Som ett resultat av för mycket sol utan solskydd kan du få pigmentfläckar, soleksem samt att akne kan uppstå. På längre sikt börjar även huden åldras i förtid vilket kan ses i form av fläckar, en gulaktig hudton samt förlorad spänst och fasthet i huden. Primärt är det UV-strålningen som skapar problemen.  

La Roche-Posays solskydd är ultralätt, utan parfym och är även vattenresistent så att du kan bada tryggt. MEDS har ett brett sortiment av solskydd - hitta de produkter som passar ditt behov bäst!

Serum från La Roche-Posay

Rosaliac AR intense är ett lugnande serum speciellt framtagen för att motverka rodnad i huden.

Rosaliac AR intense passar känslig hud som har en tendens att få kraftig rodnand. Ger huden en lugnande och svalkande effekt på blosssande hud och verkar effektivt upp till 24 timmar. Rosaliac AR intense passar känslig hud som har en tendens att få kraftig rodnand.

Krämen är helt fri från parfym, parabener och konserveringsmedel. Använd ihop med rosaliac UV för absolut bästa effekt.