Vegan
Konjac Sponge Premium Facial Puff French Red Clay
1/1
Konjac Sponge

Konjac Sponge Premium Facial Puff French Red Clay

Red Clay är idealisk för att rengöra torr och mogen hy på kroppen. Läs mer
119 kr
(rek.pris 139 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Red Clay är idealisk för att rengöra torr och mogen hy på kroppen. Den balanserar hudens pH-värde och har lugnande och föryngrande egenskaper. Svampen är även bra för blodcirkulationen, solskadad hud, bristningar och synliga blodkärl. Svampen innehåller röd fransk lera som är rik på järnoxid som är känt för att stimulera blodcirkulationen för en frisk lyster. Röd fransk lera rensar huden från döda hudceller och påskyndar regenereringsprocessen.

Konjacsplantans rötter är naturligt rika på fukt och dess plantfiber verkar naturligt alkaliserande; balanserar hudens orenheter och oljor. Den unika nätstrukturen i svampen masserar försiktigt huden och stimulerar blodflödet och ökar nybildningen av hudceller.

Konjac Sponge tillverkas med endast 100% naturlig Konjac (Konnyaku) växtrötter. Den har blivit känt för dess hälsosamma effekter på huden och har använts av Japaner i över 1500 år, till en början som medicinalväxt. Svampen är 100% naturlig — fri från färgämnen och tillsatser. Den är även biologiskt nedbrytbar och miljövänlig.

Dosering & användning
Varumärke Konjac Sponge
Kategori Hud > Bad & Dusch Hud > Rengörande K-Beauty
EAN 5055113801704
Förpackningsstorlek 1 st
Bra val Vegansk
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!