Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Varukorg
Till kassan

   

MEDS x Klara x Nioxin

Rabattkod: Klara25

*Erbjudandet gäller t.o.m 18/9 och kan ej kombineras med andra rabatter.

Klaras favoriter för ett fylligare hår

Nioxin är ett varumärke som i över 30 år har tagit fram produkter som ger ett tjockare och fylligare hår. Produkterna är skapta för att optimera miljön och balansen i hårbotten - för har man en frisk och balanserad hårbotten så skapar man också dom bästa förutsättningarna för ett tjockare och fylligare hår 🧖🏼‍♀️ Nedan hittar du Klara Elvgrens must-haves! 

Ett tjockare hår med Nioxin ✨

Nioxins produkter är för dig som vill uppgradera din hårrutin och få tjockare och fylligare hår! Baserat på din hårtyp och tunnhet kan du välja från mellan 6 olika serier. Varje kit innehåller ett schampo för att grundligt rengöra hårbotten, ett balsam för att optimera hårets täthet, samt en leave-in hårbottenbehandling för att optimera hårdiametern. 

Men! Hårvård är inte bara schampoo och balsam - här tipsar vi om produkterna för en fulländad hårvårdsrutin!

 

Nioxin Loyalty Kit System 6 för märkbart tunt, kemiskt behandlat hår 300+300+100 ml

Uppnå märkbart tjockare och fylligare hår med det innovativa Nioxin Hair System Kit 6 för märkbart tunt och kemiskt behandlat hår. Detta kit innehåller 3 professionella hårvårdsprodukter som behandlar tunt hår och får det att se tjockare ut. Nioxin System 6 med SmoothPlex minskar håravfall på grund av slitage, stärker motståndskraften mot ytliga skador och får håret att se tjockare och fylligare ut. Detta kompletta återfuktande system innehåller SPF solskydd för att skydda hårbotten samt antioxidanter som ger en fräschare hårbotten. Nioxin Cleanser 6 (300 ml) avlägsnar talg och orenheter från hårbotten och håret. Nioxin Scalp Revitaliser Conditioner 6 (300 ml) är ett lätt balsam som appliceras i hår och botten för att ge fukt till både hår och hud. Nioxin Scalp Treatment 6 (100 ml) denna treatment stimulerar tillväxt genom ökad blodcirkulation detta kan ge en temporär rodnande effekt och en värmande känsla vid applicering.

 Egenskaper & fördelar: 

 • Komplett, professionell 3-stegsbehandling för märkbart tunt, kemiskt behandlat hår.

 • System 6 för tjockare, fylligare och slätare hår.    

 • Fuktbalans och minskat håravfall med SmoothPlex-teknologi. 

 

Nioxin Deep Repair Hair Masque inpackning som stärker håret, 97% färre hårstrån bryts 150 ml

Stärk och skydda skadat hår med Nioxin Intensive Treatment djupt reparerande hårmask. Denna professionella inpackning  vårdar torrt och slitet hår på djupet, ger maximalt skydd och stärker hårets yta mot skador, vilket minskar slitage och håravfall (97% färre hårstrån bryts). Inpackningen har en lätt formula som inte tygner ner ditt hår!

Egenskaper & fördelar:

 • Djupt reparerande inpackning för skadat eller färgat hår med håravfall.

 • Hjälper till att skydda och stärka håret.

 • Gör håret smidigt och hanterbart.

Nioxin Anti-Hairloss Treatment 70 ml

Leave-on-behandling som gör håret tjockare från första användningen och minskar håravfall på 8 veckor tack vare förbättrad hårförankring och gör därför håret tjockare. Formulan, som kliniskt bevisat gör håret tjockare, förbättrar hårets förankring och minskar håravfall, och innehåller koffein, laurinsyra, niacinamid och Sandalore™. Sandalore är ett av Givaudans varumärken

Egenskaper och fördelar: 

 • Serum mot håravfall. En leave-on-behandling som gör håret tjockare och minskar håravfall.

 

Nioxin 3D Thermal Active Protector skydd för hår som stylas med värmeverktyg 150 ml

Skydda håret mot slitage och håravfall med Nioxin 3D Styling ThermActiv värmeskydd. Denna spray är framtagen för att användas både på fuktigt och torrt hår för att skydda håret i samband med användande av värmeverktyg. LightPlex-teknologin hjälper till att skydda håret mot håravfall på grund av slitage.

Egenskaper & fördelar:

 • Värmeaktiverande skyddsspray som ger glans och skydd mot skador orsakat av värmeverktyg

 • Vetenskapligt utformat för att öka hårets diameter.

 • Hjälper till att skydda mot håravfall orsakat av slitage.

 • Gör att håret känns friskt och lätt.

 

Nioxin Instant Fullness Dry Cleanser Schampo dermatologiskt testad formula för känslig hårbotten 2x volym 180 ml

Nioxin cleanser är första steget av 3 i din Nioxin-behandling, utformad för att ge ett tjockare och fylligare hår. Förbered hårbotten och håret med Nioxin System 6 Cleanser för märkbart runt, kemsikt behandlat hår. Denna professionella hårprodukt avlägsnar talg, fettsyror och andra orenheter från hårbotten och hår. Nioxin schampo rengör hårbotten på djupet och gör att håret ser tjockare ut.

Egenskaper & fördelar:

 • Schampo för märkbart tunt, kemiskt behandlat hår.

 • Avlägsnar talg, fettsyror och andra orenheter från hårbotten och hår.

 • Steg 1 av Nioxin System behandling för tjockare hår.

 • Nioxin förstärker hårets struktur och skyddar mot slitage.

Finns även i praktisk Travel Size!