Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • KÄLLA For Mind and Mood 30 dospåsar
  • KÄLLA For Mind and Mood 30 dospåsar
Vegan

KÄLLA For Mind and Mood 30 dospåsar

Finns i lager
599 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

FOR MIND & MOOD är ett probiotiskt pulver som kan hjälpa till att stärka både ditt mentala och psykiska välbefinnande samtidigt som det ökar motståndskraften vid stressymptom. Ett perfekt val när du vill ge tarmen, hjärnan och hela din allmänna hälsa en riktig boost.

Mer än 350 miljoner människor i alla åldrar lider av depression, vilket gör depression till den främsta orsaken till psykisk ohälsa världen över. Genetik, miljö och livsstil kan ofta ha en stor inverkan vid depressioner, men din tarm - och dess relation till din hjärna – spelar också en avgörande roll. Detta förhållande mellan hjärna och tarmhälsa kallas ofta "tarm-hjärnaaxeln, eller ”Gut-Brain Connection”.

Det råder ingen tvekan om att det mentala välbefinnande är kopplat till ett balanserat tarm-ekosystem. Många av de viktigaste kemiska budbärarna som behövs för att vi ska ha ett positivt humör produceras nämligen av tarmen. 95 % av ditt serotonin (ditt lyckohormon), ungefär hälften av ditt dopamin (ditt njutningshormon) samt en stor del av ditt GABA (en signalsubstans som är ansvarig för att reglera känslor av ångest och stress) tillverkas med andra ord i ditt tarmsystem.

För att dessa ämnen ska kunna produceras effektivt måste tarmen vara i balans och tarmbarriären vara stark.

HUR FOR MIND & MOOD FUNGERAR/p>

STÄRKER TARMBARRIÄREN

Förbättrar tarmbarriären för att stödja effektiv kommunikation med hjärnan.

REGLERAR INFLAMMATION

Hämmar mastcellsaktivering och stimulerar IL-10-produktion för ett balanserat inflammatoriskt immunsvar.

NEUROSKYDDANDE EGENSKAPER

Hjälper till att bryta ner bakteriella toxiner, sk lipopolysackarider.

FOR MIND & MOOD Innehåller nio probiotiska stammar, totalt 5 miljarder CFU, med en unik förmåga att stödja det mentala välbefinnandet. Produkten har genomgått omfattande tester för att garantera att bakterierna i detta patenterade probiotiska pulver överlever när de passerar genom matsmältningskanalen och mag- och tarmsystemet. FOR MIND & MOOD har stöd i 7 kliniska studier och forskningspublikationer.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350130730272
Förpackningsstorlek
30 st
Dosering & Användning
Tag 1 dospåse dagligen. Rör ner i kall dryck eller strö över kall mat på morgonen. Använd som en del av en hälsosam livsstil tillsammans med en balanserad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Innehåll
Ingedienser: B.bifidum W23, B.lactis W51, B.lactis W52, L.acidophilus W37, L.brevis W63, L.casei W56, L.salivarius W24, L.lactis W19, L.lactis W58, majsstärkelse, maltodextrin, inulin, polydextros, risprotein, kaliumklorid, magnesiumsulfat, mangansulfat.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 479,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?