Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • KÄLLA For Immune Health 30 dospåsar
  • KÄLLA For Immune Health 30 dospåsar
  • KÄLLA For Immune Health 30 dospåsar
Vegan

KÄLLA For Immune Health 30 dospåsar

Finns i lager
599 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

FOR IMMUNE HEALTH är ett kosttillskott från KÄLLA. Kosttillskottet innehåller två stammar mjölksyrabakterier i form av pulver i smidig portionspåse. Innehåller även folsyra, vitamin D, och B12 som bidrar till ett normalt immunförsvar.

För att må bra och känna dig stark krävs ett effektivt immunförsvar som skyddar dig. Upp till 80% av ditt immunsystem finns i tarmen. Tarmen hanterar och stöttar immunsystemet på två viktiga sätt. För det första måste tarmbarriären vara frisk och stark för att förhindra att potentiellt skadliga ämnen passerar in i blodomloppet. För det andra har tarmkanalens bakterieflora en viktig roll för att träna immunsystemet att identifiera säkra och skadliga ämnen. Båda dessa processer bidrar till ett hälsosamt och balanserat immunförsvar. En välbalanserad tarm spelar därför en avgörande roll för att stötta ditt immunförsvar.

HUR FOR IMMUNE HEALTH FUNGERAR

FÖR ATT STÖTTA IMMUNFÖRSVAR

En källa till vitamin D3, B12 och folsyra som bidrar till ett hälsosamt immunförsvar. Dessutom stöttar folsyra och vitamin B12 bildning av röda blodkroppar och hjälper till att minska utmattning och trötthet, medan vitamin D3 behövs för att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion.

Tillhandahåller viktiga näringsämnen för immunsystemet och hjälper till att återställa balansen i tarmkanalens bakterieflora.

SKYDDAR TARMBARRIÄREN FÖR EN STARK TARMVÄGG

Tillhandahåller viktiga näringsämnen för immunsystemet och hjälper till att återställa balansen i tarmkanalens bakterieflora för att förhindra ökad genomsläpplighet i tarmen.

1 MILJARD CFU L. PLANTARUM DSM 15312 & L. PARACASEI DSM 13434

Innehåller två noggrant framforskade bakteriestammar som kliniskt bevisats överleva matsmältningskanalen.

FOR IMMUNE HEALTH har 20+ kliniska studier och forskningspublikationer bakom sig.

Produktfakta
Varumärke
EAN
07350130730289
Förpackningsstorlek
30 st
Dosering & Användning
Rekommenderad daglig dos: Tag 1 dospåse dagligen. Innehållet i påsen blandas ut i vatten eller strös över kall mat. Lämplig för barn över 1 år. Överskrid ej rekommenderad daglig dos. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Näringsinnehåll per 1 kapsel (% av DRI):
Folsyra 30 μg (15%)
Vitamin D3 (kolekalciferol från alger) 0,75 μg (15%)
Vitamin B12 (cyanokobalamin) 0,38 μg (15%)
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Maltodextrin, mjölksyrabakterier (L. paracasei DSM 13434, L. plantarum DSM 15312), folsyra, vitamin D3 (kolekalciferol från alger), vitamin B12 (cyanokobalamin).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 479,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?