BAAM! Ladda för våren med 22% rabatt på allt! BAAM22 är koden. Nu förlängt till 29 April! BAAM! Ladda för våren med 22% rabatt på allt! BAAM22 är koden. Nu förlängt till 29 April!

Frontend-utvecklare

Som Frontend-utvecklare på MEDS kommer du att implementera ny funktionalitet på vår befintliga e-handel. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att skapa nya smarta lösningar på vår plattform tillsammans med våra utvecklare.

Organisationen är platt och du jobbar rätt tillsammans med grundarna av MEDS vilket gör att du har chansen att påverka de tekniska val som görs. Det är en teknisk kreativ miljö där vi är måna om att ha kul på jobbet!

Om oss

MEDS är Apoteket i Mobilen – en välfinansierad startup med mål att bli Sveriges förstaval för beställning och hemleverans av receptbelagda och receptfria läkemedel samt andra apoteksvaror. Med licens från Läkemedelsverket, egna farmaceuter och lager jobbar vi med en mobile-first filosofi för att bygga en fantastisk kundupplevelse.

Vi har kontor och lager i Stockholm med en växande personalstyrka som idag utgörs av cirka 25 medarbetare. Karriärs- och utvecklingsmöjligheterna kommer aldrig att vara större.

I och med en framgångsrik lansering är det nu dags för oss att accelerera!


Vi söker

I rollen som Frontend-utvecklare ser vi att du är initiativrik och drivande samt har lätt att se lösningar på problem. Du är öppen, rak och tydlig i din kommunikation samt har ett prestigelöst sätt. Du är också välstrukturerad, noggrann och analytisk.


Kvalifikationer

  • Några års erfarenhet av frontend-utveckling med kunskaper inom JavaScript, HTML5, CSS, RESTful samt .net Razor-ramverket
  • Intresse för User Experience och teknik
  • Meriterande om du har jobbat med e-handel tidigare och/eller backend-utveckling

Vi erbjuder

  • en entreprenörsdriven verksamhet i en spännande bransch med stor potential
  • stora karriärmöjligheter med varierande arbetsuppgifter
  • stor frihet under ansvar
  • generöst friskvårdsbidrag
     

Tjänsten omfattar heltid med start så snart som möjligt. Intresserad? Skicka din ansökan till Adham Shawwaf, adham@meds.se.


Mina recept Sortiment Varumärken Mitt konto